Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Holly Jolly Snoepwinkel
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Baronie Muziek Theater pakt uit met "Oklahoma"
Op naar een topproductie!

De repetities voor de nieuwe topproductie Oklahoma! door het Baronie Muziek Theater zijn in volle gang. Wie kent niet de heerlijke evergreens als Oh, what a beautiful morning, en People will say we’re in love, of het vrolijke Kansas City en natuurlijk de titelsong Oklahoma! Het is de meest beroemde musical van Rodgers en Hammerstein die jarenlang op Broadway heeft gestaan en al vele malen in veel landen op de planken is gezet. Nu is het de beurt aan Baronie Muziek Theater om deze heerlijke musical geheel in het Nederlands in Oosterhout en Breda te brengen. U kent dit gezelschap misschien nog onder de oude naam; Baronie Operette. In de loop der jaren zijn zij zich gaan toeleggen op een breder repertoire dan alleen operette. Dat is de reden waarom zij het afgelopen seizoen gekozen hebben voor een naam die aan dit gezelschap meer recht doet.

Onder leiding van regisseur Peter Jonckheer en de nieuwe dirigent Rob Meijer krijgen in deze productie verschillende koorleden de kans om al hun zang- en acteerkunsten uit de kast te halen. En, het moet gezegd worden, de talenten die hierbij dankzij eerder genoemde regisseur en dirigent naar voren komen zullen u aangenaam verrassen! Sopraan Marjolein Oudzegel maakt, net zoals de afgelopen jaren, weer grote indruk door haar vertolking van de hoofdrol (Laurey). Een jonge soliste waar de vereniging terecht trots op is. Hieruit blijkt weer dat jonge talentvolle mensen bij deze vereniging aan hun trekken komen door ervaring op te doen onder een professionele begeleiding. 

Ook werken aan deze productie mee de regionaal bekende musicaltalenten Stef Broos, Ruben van de Ven en Berry van der Wiel. Bovendien zorgt de in Bredase theaterkringen bekende Rien Roks ook dit jaar weer voor een vrolijk intermezzo. Om het geheel in stijl te completeren werkt ook de linedancegroep Silver Moon Dancers mee aan deze productie. Muzikaal worden zij, net als afgelopen jaar, begeleid door het Bredase orkest Sinfonietta. Dit is beslist een aanrader!

Op zaterdagavond 31 mei en zondagmiddag 1 juni treden zij voor u op in theater De Bussel in Oosterhout, en op zondagmiddag 8 juni in het Chassé Theater te Breda. Voor de toegangsprijzen hoeft u het niet te laten; €20,00 is de prijs voor gewone kaarten, jongeren t/m 20 jaar en BredaPashouders (dit geldt alleen voor Breda) betalen slechts €10,00 per kaartje! Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaters, telefonisch via 5414323 of on-line via de site www.baroniemuziektheater.nl Op deze site kunt u ook alles lezen over deze enthousiaste vereniging, de solisten en natuurlijk over Oklahoma!

Overige nieuwsberichten