Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuwbouw op Heuvelstraat 41: inspraakavond in De Koe


Princenhage Investments B.V. heeft bij de gemeente Breda een verzoek ingediend voor de bouw van woningen op het perceel Heuvelstraat 41. Het verzoek voldoet niet aan het geldende bestemmingsplan. Op 16 september 2008 van 17.00 tot 19.00 uur organiseert de gemeente een inloopavond over dit onderwerp. Deze avond vindt plaats in Gemeenschapshuis De Koe aan de Ambachtenlaan 1 in Princenhage. U kunt dan binnenlopen voor meer informatie over het project. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd.

Het verzoek
Het verzoek omvat de bouw van vijf eengezinswoningen aan de Heuvelstraat en een complex met 21 appartementen hierachter op het braakliggend terrein tussen Heuvelstraat 35 en 43. Het benodigd parkeren wordt op eigen terrein aangelegd.

Het bestemmingsplan
Het verzoek voor de woningbouw voldoet niet aan de regels van het geldende bestemmingsplan 'Heuvel', waarbinnen de betreffende locatie de bestemming Wonen heeft met de aanduiding ontwikkelingslocatie 2. De gevraagde woningbouw past niet binnen de bouwregels van deze bestemming. Om het plan toch te kunnen realiseren, heeft de aanvrager verzocht de procedure artikel 19, lid 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te voeren om op deze wijze vrijstelling van het bestemmingsplan te krijgen.

Ter inzage
Het verzoek om vrijstelling ligt vanaf donderdag 4 september tot en met woensdag 15 oktober 2008 ter inzage bij de infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.00 tot 20.00 uur). Tijdens deze periode kunt u schriftelijk reageren op het verzoek. U kunt uw zienswijze sturen naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, postbus 90156, 4800 RH Breda.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van dit Breda bericht, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw L. Dolmans van de Gemeente Breda, telefoonnummer 5293969, e-mail ljm.dolmans @ breda.nl

Overige nieuwsberichten