Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Heeft 't Aogje een 'klik' met de nieuwe prins??? (8-11)


’t Aogje zal op zaterdag 8 november kennismaken met haar nieuwe Prins. Dan presenteert Stichting CC ’t Aogje op spectaculaire wijze haar leutvorst voor het komende carnavalsseizoen. Zal Prins Guus voor de derde maal de voorganger van het carnavalsfeest in ’t Aogje zijn of mogen de carnavalsvierders in Princenhage een nieuwe Prins ontvangen?
Prins Guus liet het zich afgelopen jaar nog goed ‘smaoken’ in ’t Aogje. Aankomend jaar zal ’t Aogje in teken staan van het motto Ut mot wel klikke. Ondanks twee prachtige carnavalsseizoenen met prins Guus blijft de prinselijke opvolging altijd, tot op het laatste moment, een groot mysterie. Op 8 november kan iedereen komen bekijken of Prins Guus nog altijd een 'klik' heeft met ’t Aogje of dat er een nieuwe Prins op het plaatje verschijnt. Maar..... de presentatie is slechts een klein gedeelte van de eerste carnavaleske dag van het seizoen. In het onderstaande programma staan alle activiteiten beschreven. CC ’t Aogje nodigt iedereen uit om zaterdag 8 november de nieuwe Prins te komen begroeten en deel te nemen aan alle andere activiteiten.

Programma 11/11 viering in ‘t Aogje op zaterdag 8 november 2008

10.00 uur – 14.00 uur - De kinderen van ’t Aogje zijn van harte welkom op de Haagsemarkt om van pompoenen prachtige lampionnen te maken voor de optocht na de Martinusviering. Deze activiteit wordt begeleid door het Jongeren Koor Princenhage en Stichting CC ’t Aogje.

19.00 uur - De Martinusviering in de St. Martinuskerk met medewerking van de Meertenzangertjes, het JKP en BB de Bielopers.

20.00 uur - De lichtstoet die, aansluitend aan de Martinusviering, door ’t Aogje via de Dreef, Esserstraat, Haagweg, Zottenhofke en Voorstraat naar de Haagsemarkt loopt. Op het Zottenhofke zal een ode aan Nil plaatsvinden.

Rond 20.30 - zal de nieuwe Prins van ’t Aogje op spectaculaire wijze bekend gemaakt worden op de Haagsemarkt!

21.00 uur - Receptie van de nieuwe Prins in de Vlaamse Schuur van De Koe, aan de Ambachtenlaan 1 in Breda.

22.00 uur - De start van het Mottomot. De Aogse Carnavalsliedverkiezing in de Vlaamse Schuur van gemeenschapshuis De Koe. De deelnemers zijn: Aogse Bluf, de Biermagneten en cv Simpel, de Feestguirlanders, Feestzanger Tommy en Duo ’t Molukke (mee ons). De jurering wordt verzorgd door een deskundige jury en het aanwezige publiek. Dus laat uw stem niet verloren gaan en kom op 8 november naar ’t Aogse Mottomot. De uitslag wordt rond middernacht verwacht.

Stichting C.C. ‘t Aogje


Overige nieuwsberichten