Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Politie Midden-West Brabant houdt enquĂȘte over Mail-Alert
Vandaag start de politieregio Midden-West-Brabant met een enquête over de proef Mail-Alert. De politie wil met het onderzoek inzicht krijgen hoe de deelnemers over de proef denken en wat zij ervan vinden. De enquête maakt deel uit van de evaluatie van het proefproject. Aan de hand van deze evaluatie zal besloten worden of en hoe Mail-Alert verder ingezet gaat worden. Alle deelnemers aan Mail-Alert ontvangen hiervoor vandaag een e-mail met een link naar de enquête. Op dit moment is Mail-Alert alleen nog actief in de gemeente Breda en telt op dit moment 3.708 deelnemers. De enquête richt zich alleen op de deelnemers aan Mail-Alert. Zij kunnen via een link in de ontvangen e-mail een vragenlijst invullen. Dit duurt circa 10 minuten. Na één week zal aan de deelnemers die de enquête nog niet ingevuld hebben een reminder gestuurd worden. De politie hoopt dat door dit onderzoek een goed beeld gekregen wordt van de redenen waarom mensen aanmelden en wat zij van de ontvangen berichten vinden. De enquête blijft anderhalve week online, hierna worden de gegevens geanalyseerd. De uitslag van de enquête zal op politiemwb.nl gepubliceerd worden. De deelnemers aan de enquête ontvangen hierover een e-mail.

Meer over Mail-Alert
De politie zet Mail-Alert in de gemeente Breda in na een woninginbraak, een overval of een straatroof. Deelnemers die in de buurt wonen of werken waar een dergelijk incident heeft plaatsgevonden, ontvangen een e-mailbericht met het verzoek door te geven of en wanneer ze iets gehoord of gezien hebben. Mail-Alert is een aanvulling op het fysieke buurtonderzoek, want via Mail-Alert kan de politie bewoners nog beter bereiken, omdat ze niet afhankelijk is of iemand wel of niet thuis is. Dat levert ook meer potentiële getuigen op. Alle informatie is heel waardevol, want zelfs de kleinste details kunnen bijdragen tot het oplossen van een misdrijf.

Aanmelden voor Mail-Alert
Aanmelden is simpel. Op de website www.politiemwb.nl staat een digitaal formulier voor Mail-Alert. Na invulling van woon- en/of werkgegevens en een e-mailadres, ontvangt de burger een e-mailbericht met een hyperlink om de aanmelding te activeren. Is dat gebeurd, dan wordt een bevestiging van aanmelding verzonden. De politie gebruikt de verkregen gegevens alleen voor Mail-Alert en dus niet voor andere (politie)doeleinden. De gegevens zijn nodig om gericht Mail-Alert-berichten te kunnen sturen.
> Lees meer over aanmelden voor Mail-Alert

Overige nieuwsberichten