Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


CV Simpel ging plankgas op de Solex door 2 cafés


Op 22 en 23 augustus vond in Heeswijk-Dinter weer de 24-uurs-solexrace plaats. Een ludiek evenement waar dit jaar 80 teams aan mee deden. Een team, bestaande uit drie coureurs en een monteur, moeten 24 uur lang rondjes rijden om een groot feestterrein. De route gaat niet alleen gewoon over de wegen, maar zelfs dwars door twee cafés! Niet alleen een zeer gezellig evenement, maar ook nuttig: Het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar KIKA.
Vorig jaar waren een aantal leden van C.V. Simpel al een kijkje wezen nemen we waren gelijk zeer enthousiast. Aangezien onze club dit jaar 20 jaar bestaat, leek het ons een goed idee om hier aan mee te doen. Een solex op de kop getikt, t-shirts laten bedrukken, sponsors gezocht, en op dit moment druk aan het trainen. Veel van onze vaste sponsors wilden wel een extraatje geven voor de race, maar ook een aantal nieuwe bedrijven melden zich aan, zodat we een flink bedrag bij elkaar gesprokkeld hebben. CV Simpel: Ruud Voesenek, Bram Blijlevens, Jasper Martens. Monteur; Dennis Nuitermans
En dan op naar 21 augustus! Die vrijdag barst het feest al los. Heel het solex-weekend treden er artiesten op, waaronder René Schuurmans en de w.c. Experience. Het wordt dan ook moeilijk om te zeggen wie er het meeste plezier hebben: De deelnemers of degenen van de club die komen kijken.
Hoe het verlopen is met de race? Voor één keertje hebben we eens niet de eerste prijs bemachtigd, die was voor Team Holleeder. Het goede doel is in elk geval geholpen, wij hebben weer een gezellig weekend gehad toch? Dan is het al geslaagd. Volgend jaar beter. Zie verder de website van de organisatie! 

Voor extra informatie: www.cvsimpel.nl


Overige nieuwsberichten