Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Allemaal kampioenen bij Doskonale....


3 KAMPIOENEN OP DE BRABANTSE KAMPIOENSCHAPEN VOOR DOSKONALE

Afgelopen Zaterdag en Zondag was het voor Doskonale weer vroeg op, men had zich geplaatst met beide teams, grote groep en 9 solisten/ensembles. De wedstrijden werden gehouden in Waalwijk.

Op zaterdag was een lange dag. Toen uiteindelijk de prijsuitreiking om 18.15uur begon was iedereen toch wel erg gespannen. We zaten met de andere verenigingen uit Breda bij elkaar op de grond van de sporthal, in afwachting van de punten. De spanning liep op omdat er eerst nog afscheid genomen werd van enkele mensen van de Bond. Uiteindelijk was het dan zover.
Het duo Bianca v/d Vorst en Naomi Speekenbrink in de jeugd 3 een verdiende 4e plaats met 78.6 punten

BRABANTS KAMPIOEN in de junior basis: het trio van Doskonale bestaande uit Rowena van Pelt, Shirley Foesenek en Femke Teeuwisse met 80.2 punten. In de jeugd 3 behaalde Kelly Ossenblok een verdiende 4e plaats met 82 punten en Naomi Speekenbrink een 3e plaats met 82.4 punten. Het team in de jeugd 2 accessoires had met 0.2 punt verschil een verdiende 2e plaats met 83 punten. In de junior basis hadden Femke en Shirley een zware dobber er waren 22 deelnemers, uiteindelijk werd Shirley Foesenek 5e met 81.2 punten en Femke Teeuwisse een verdiende 2e plaats met 82.85 punten. Het 2e team in de junior sectie A een 3e plaats met 81.25 punten. Uiteindelijk was het was het 19.15 uur en kon men met een fijn gevoel weer richting Princenhage, vroeg naar bed en morgen weer vroeg op, voor de tweede dag van de kampioenschappen..


Zondag was wederom een lange dag. Omdat er 5,5 uur tussen zat tussen de laatste solist en de groep van Doskonale konden een aantal dames uitslapen want deze hoefde pas om 13.00 uur te vertrekken. Uiteindelijk was de prijsuitreiking deze dag iets vroeger dan gisteren, maar wederom door de noodzakelijke bedankjes (terecht hoor !) begon deze om 17.30 uur.

BRABANTS KAMPIOEN het duo Corine Teeuwisse en Sabine v/d Luytgaarden en wel met 86 punten, voor hen was dit een mooie afsluiting omdat dit hun laatste optreden als duo was, ook hadden zij de tweede hoogste score van de dag. Een prachtige 3e plaats in de senior basis voor Joyce van ’t Hoenderdaal met 82.15 punten. Corine Teeuwisse behaalde met haar solo een 4e plaats met 82.9 in de Senior midden. De grote groep in de junior basis werd BRABANTS KAMPIOEN met 81.29 punten. Al met al dus een dus een super weekeinde voor Doskonale, 12 optredens en 8 x op het podium, gewoon geweldig. Doskonale moet de komende weken nog hard trainen voor de Nederlands kampioenschappen in Almere en Den Bosch.

Daarnaast feliciteert Doskonale ook de andere 3 verenigingen uit Breda met de door hen behaalde resultaten!

Het Bestuur.


Overige nieuwsberichten