Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Het jaarverslag van Wonen Breburg staat on-line

 

Wat organiseerden we vorig jaar in de Tilburgse Mendelssohnflat? Voor hoeveel geld sponsorden wij in 2009? Waarom werden oude fietsen groen geschilderd in Breda en hoeveel woningen had WonenBreburg eigenlijk in dat jaar? De antwoorden op deze vragen – en nog véél meer – vindt u in het jaarverslag.

Trots: Voor veel van onze huurders en relaties was 2009 geen makkelijk jaar, voor ons ook niet. Ondanks de financiële crisis waren er echter ook positieve zaken te melden. De bewonersorganisaties vonden de kwaliteit van onze woningen en onze dienstverlening keurig in orde. We slaagden weer voor de kwaliteitslabels KWH en ISO. De accountant had een positief oordeel over onze administratieve organisatie en interne controle. We behaalden de tweede plaats bij een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de reputaties van grote organisaties en uit onderzoek bleek, dat 75 procent van onze medewerkers WonenBreburg een goede werkgever vindt. Zaken om trots op te zijn.

Energie
Betekent dat dan dat WonenBreburg klaar is? Nee, natuurlijk niet. Wij werken constant aan verbetering en vernieuwing van onze woningvoorraad. Hoe en waar wij dat doen, kunt u lezen in het jaarverslag. Vooral energiemaatregelen worden steeds belangrijker. Niet voor niets is de titel van ons nieuwe meerjarenbeleidsplan ‘Energie in wonen’. Hierin beschrijven we onze plannen en ambities voor 2009 tot 2012. Uw woonlasten worden de komende jaren waarschijnlijk vooral beïnvloed door de stijgende energieprijzen. Door ervoor te zorgen dat onze woningen een goede energetische kwaliteit hebben, willen wij die woonlasten helpen beheersen. In het jaarverslag kunt u onder andere lezen dat wij gaan investeren in energiemaatregelen, zodat onze woningen energiezuiniger zijn. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Kijk ook
Onze voortgang op deze én de andere plannen uit 'Energie in wonen' kunt u zelf nalezen. Wij nodigen u dan ook graag om het jaarverslag te downloaden op onze website. Dat kan via deze link. Wij wensen u veel leesplezier!


Overige nieuwsberichten