Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Open dag bij de Honingraad (18.9)
De Honingraad aan de J.W. Frisolaan 100 in Breda is een inloophuis waar mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden vrijblijvend binnen kunnen lopen. De Honingraad is voor veel (ex-)kankerpatiënten een veilige plek in een onzekere tijd.
Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze activiteiten en om ervaringen te delen met lotgenoten, organiseren wij op zaterdag 18 september a.s. een open dag. Van 11.00 tot 15.00 uur staan de deuren van ons pand open voor belangstellenden. De dag wordt om 12.00 uur officieel geopend door Wethouder Bergkamp met de officiële première van een indringende documentaire die Marcel Siegmund heeft gemaakt over De Honingraad.

Op deze dag is iedereen welkom die belangstelling heeft voor ons werk. Onze organisatie draait geheel op vrijwilligers en zij zullen u graag te woord staan en uitleggen wat wij voor u kunnen en willen betekenen. Al meer dan 10 jaar zijn onze vrijwilligers actief om mensen na de behandeling van kanker weer op weg te helpen. Dat kunt u doen door bijv. deel te nemen aan de activiteiten, maar ook door gewoon te luisteren of uw ervaringen te delen met lotgenoten.
Tijdens de open dag op zaterdag 18 september a.s. zijn er de hele dag demonstraties zoals de verwennerij, speksteen bewerken, schilderen enz. Ook ons smartlappenkoor zal vanaf 13.00 uur enkele malen een optreden verzorgen.

U bent van harte welkom in de Johan Willem Frisolaan 100 te Breda. Wilt u meer weten over ons inloophuis? Kijk dan op de website van De Honingraad: www.honingraad.nl


Overige nieuwsberichten