Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


De tien van 't Aogje: de 8e keer (23.9)
Op zondag 23 september zal de dorpskern van Princenhage weer vollopen met hardlopers. Van wedstrijdlopers, recreanten tot families, die hun rondjes rond de kerk gaan lopen.
De Tien van 't Aogje staat bij velen ieder jaar weer in de agenda vanwege de goede sfeer, snel parcours, goede organisatie en als de opmaat voor de Singelloop van Breda. De Tien staat te boek als de gezelligste loop van West-Brabant. 

Vanaf 13.00 uur start de 5 km op de Haagsemarkt, zij lopen 2 rondjes van 2,5 km. Vanaf 14.00 uur staat het hoofdnummer op het programma: de 10 km, zij lopen 4 rondes. En vanaf 16.00 uur zullen weer vele schoolkinderen met hun ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes hun rondjes gaan lopen.
Bij de wedstrijd van de 10 km zullen weer vele regionale en internationale atleten proberen om het parcoursrecord van Ingrid Versteegh en Michiel van Nispen (beide op de 10 km) proberen te verbeteren.
Dit jaar zullen er voor het eerst een achttal z.g. wheelers aan de start van de 10km staan. Deze rolstoelatleten komen allen van AV Sprint en zullen het talrijk aanwezige publiek hun kunnen tonen. 

Op en rond de Haagsemarkt, waar de start en finish zijn, zal weer een hoop vermaak zijn. Zo zijn er een aantal winkeliers die hun deuren openen, speciaal voor De Tien, ook zullen Aogse Bluf en Ongeloofeloos de sfeer er in brengen. Het Boskappelleke uit Liesbos zal op het parcours spelen. Bij de nazit zal Dusz uit Prinsenbeek spelen. Verder worden de lopers onderweg opgezweept door enkele dj's. 

De Tien van 't Aogje is ook dit jaar, weer mogelijk gemaakt door bijdragen van de plaatselijk middenstand. Verder zijn er een aantal ondernemers die 'in natura' hun bijdragen leveren. De organisatie is hier heel blij mee.
Voor meer informatie en inschrijving kijk op de website van de organisatie.


Overige nieuwsberichten