Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Jupiler nieuwe biersponsor van Dancetour
Dancetour en biermerk Jupiler gaan de komende drie jaar intensief samenwerken om het succesvolle danceconcept verder uit te bouwen. Onder het motto Bringing people together is Dancetour in korte tijd uitgegroeid tot het grootste danceplatform van Nederland. In 2013 vinden de evenementen plaats in 12 grote steden, verspreid over heel het land.
Magchiel Koekkoek van BOD Groep, organisator van Dancetour: Uit onderzoek onder onze bezoekers blijkt dat Jupiler voor hen het favoriete biermerk is. Net als Dancetour richt Jupiler zich nadrukkelijk op vrienden die met elkaar geweldige momenten beleven. Wij kunnen dit bieden, zowel op het festivalterrein als vooraf en na afloop via ons social media netwerk waarmee we meer dan 1,5 miljoen dancefans bereiken.
Voor AB InBev, brouwer van Jupiler, is de overeenkomst een belangrijke stap om de populariteit van het merk in het hele land te vergroten. Events Manager Frank Etman: Jupiler is vanuit het Zuiden bezig met een sterke opmars richting Westen, Oosten en Noorden van Nederland. Via Dancetour laten we veel muziekliefhebbers in contact komen met ons biermerk.  

Landelijke allure
Dancetour is voor het eerst georganiseerd op Koninginnedag 2001 op de Spuiboulevard in Dordrecht onder te toenmalige naam Boulevard of Dance. In 2004 is de naam veranderd in Dancetour, omdat het evenement vanaf dat moment in meerdere steden plaatsvond. In de loop der jaren draaiden populaire DJ's als Armin van Buuren, Chuckie, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Afrojack en Hardwell tijdens de tour. Dancetour organiseert tevens maatschappelijke projecten, waaronder een DJ Knock-Out competitie voor 350 talentvolle DJ's.
In 2013 vindt Dancetour plaats in Arnhem (31 maart), Dordrecht (30 april), Lelystad (9 mei), Breda (19 mei), Maastricht (26 mei), Roosendaal (9 juni), Leeuwarden (7 juli), Zwolle (21 juli), Goes (28 juli), Apeldoorn (11 augustus), Tilburg (25 augustus) en Doetinchem (29 augustus).


Overige nieuwsberichten