Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Het carnavalsprogramma van Princenhage
CC 't Aogje de carnavalsvereniging van Princenhage presenteert het programma
DONDERDAG 7 februari 2013
21.00 uur: Prins Peer d’n Zeventiende, BB De Bielopers en Gevolg bezoeken tijdens hun eerste sociale rondgang diverse adressen waaronder het Vrouwkesbal in De Koe. 

VRIJDAG 8 februari 2013
12.00 uur: Prins Peer d’n Zeventiende, BB De Bielopers en Klein Gevolg starten met een bezoek aan de Aogse scholen.
19.20 uur: Prins Peer d’n Zeventiende, BB De Bielopers en Groot Gevolg bezoeken tijdens hun sociale rondgang door ’t Aogje diverse adressen.
22.11 uur: Entree Prins Peer d’n Zeventiende op het Bouwersbal in De Koe. Hier wordt aandacht besteed aan de eventuele jubilarissen. Zaal open vanaf 21:00 uur. 

ZATERDAG 9 februari 2013
13.49 uur: Met het zoeken naar de Eerste Druppel verricht Prins Peer d’n Zeventiende de opening van het Aogse Carnaval op de Haagsemarkt.
14.15 uur: Achter Prins Peer d’n Zeventiende, BB De Bielopers en de rest van het Gevolg gaan de kinderen met hun ouders naar het Familiebal in De Koe.

Doorlopend programma. Het Familiebal komt langzaam tot een einde, maar de bezoekers van De Koe kunnen in de Vlaamse Schuur tot in de kleine uurtjes doorfeesten. Er is muziek van een disco en diverse kapellen.

16.30 uur: Prins Peer d’n Zeventiende ontmoet op het Zottenhofke zijn collega's in het Gelag der Vorsten. Samen met Prins Lucius dun Aller Irste van ut Kielegat en Baron Koenraad van ut Ginneken luistert hij naar de wijze woorden van Nil. Aansluitend volgt een Verbroederingsfeest in het Roode Hert waarbij tevens op ludieke wijze door de Leutvorsten om het voorzitterschap van het Gelag der Vorsten gekampt zal worden.
20.00 tot 21.30 uur: In De Koe wordt in de Rabozaal het eerste Limonadebal gehouden voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar.
20.00 tot 23.00 uur: In de Pitstop (Doelen 36) wordt voor de jeugd (11 t/m 15 jaar) van de middelbare scholen het eerste Discocarnavalsbal gehouden.
20.00 tot 01.30 uur: In De Koe wordt, onder het motto ‘Ut staod’in de sterre’, in de Vlaamse Schuur nog steeds muziek gemaakt door diverse kapellen. Prins Peer d’n Zeventiende brengt indien noodzakelijk de boel weer op gang tijdens ’t Mottobal voor hij diverse activiteiten gaat bezoeken. Muzikale medewerking van diverse kapellen.


ZONDAG 10 februari 2013
??:?? uur: Rondgang door Princenhage van het 'speciaal Gevolg’ met slag- en ander werk om de bevolking op te roepen tot het bijwonen van de Aogse Carnavalsoptocht!

13.19 uur: Op de Aogsemarkt zal Prins Peer d’n Zeventiende zich op ludieke en/of spectaculaire wijze aan de Aogse bevolking vertonen tijdens ‘de Lancering’. Daarna ontvangt hij de Princenhaagse Notabelen en de (vertegenwoordiging van) Burgemeester & Wethouders van Breda
13.30 uur: Grote Optocht van ’t Aogje.  De Princenhaagse Optocht vertrekt voor een rondgang door de straten van 't Aogje.
15.00 uur: De deuren van De Koe gaan open voor een spetterend Zaalfeest met het hele gezin voor de deelnemers aan de optocht en de overige bewoners van 't Aogje.
16.00 uur: Prijsuitreiking Categorie A (Jeugd t/m 14 jaar). Op het podium van de Rabozaal in De Koe reikt Prins Peer d’n Zeventiende de prijzen uit aan de jongere optochtdeelnemers.
17.00 uur: Prijsuitreiking Overige Categorieën (B t/m D). Op het podium van de Rabozaal in De Koe reikt Prins Peer d’n Zeventiende de resterende prijzen uit aan de overige optochtdeelnemers.
Vanaf 18.00 uur: Doorlopend programma. In de Vlaamse Schuur en de aanbouw blijft 't Aogje feestvieren met muziek van een disco en diverse kapellen.
20.00 tot 21.30 uur: In De Koe wordt in de Rabozaal het tweede Limonadebal gehouden voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar.
20.00 tot 23.00 uur: In de Pitstop (Doelen 36) wordt voor de jeugd (11 t/m 15 jaar) van de middelbare scholen het tweede Discocarnavalsbal gehouden.
20.00 tot 01.30 uur: In De Koe wordt in de Vlaamse Schuur nog steeds muziek gemaakt door diverse kapellen tijdens het Schuurfeest. 

MAANDAG 11 februari 2013
19.00 tot 20.30 uur: In De Koe wordt in de Rabozaal het derde en laatste Limonadebal gehouden voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar.
21.00 tot 02.00 uur: In de uitgebreide accommodatie van De Koe wordt voor de 35emaal het traditionele Dorpsbal Princenhage georganiseerd.

DINSDAG 12 februari 2013
14.15 tot 16.30 uur: In de Rabozaal van De Koe worden de kinderen van 't Aogje van 4 t/m 10 jaar op een aangename manier beziggehouden. Zij kunnen genieten van een spectaculaire caranavalsshow tijdens de Kindermiddag. De ouders hebben hier geen toegang. Voor hen is de Vlaamse Schuur en de aanbouwtent als Oudercrèche beschikbaar.

20.00 uur: Op de Aogsemarkt wordt de Leste Druppel plechtig opgeborgen. Carnaval 2013 wordt afgesloten met de rondgang van de Leste Druppel door de straten van 't Aogje. Aansluitend verricht Prins Peer d’n Zeventiende zijn laatste officiële daad door het bekend maken van het Carnavalsmotto 2014 en tot slot nemen we afscheid van Prins Peer d’n Zeventiende. Overige nieuwsberichten