Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Vaarwel Soete Winckeltje (8.6) en denk aan drop onderweg!

Tja, Hanneke heeft dan wel haar Soete Winckeltje gesloten, maar waar kun je nu dan terecht om lekker modern en 'Oud Hollands' snoep? We boffen. We hoeven niet eens naar Tilburg of waar dan ook om helemaal opgewonden te raken over zoveel keus aan lekkernijen, schepklaar voor je neus. Nicole Lefèvre met collega Joyce heeft namelijk De Snoeppot geopend, een charmante winkel op het adres Haagdijk 75 en dat is nog wel te doen. Er is zelfs een grote keus aan suikervrij snoep: grote kattedroppen, boterbabbelaars, koffiesnoepjes, dropmunten... en voor wie niet goed met gluten om kan gaan zijn er heerlijke spekken in 3 varianten. Ook heeft ze hartstikke leuke cadeauverpakkingen die je zelf met snoeperijen kunt vullen, bijvoorbeeld voor Pappa of Mamma of natuurlijk voor jezelf.

Op het adres 

http://www.facebook.nl/desnoeppot 

vind je al dat lekkers nog eens op de foto 

De winkel is open op do, vr, za vanaf 10:30 uur tot sluitingstijd 21, 19, 17 uur.

TIP: speciale vakantie-emmertjes 

Zo'n lekker dropje of een boterbabbelaar, die vind je niet in het buitenland. Nicole kan voor u een speciaal emmertje vullen om die moeilijke dagen in het buitenland door te komen!

< Nicole in De Snoeppot

NB: per 11 april 2014 is de winkel weer dicht. De beide eigenaressen gaan Café Het Piggenhuys runnen in een nieuwe opzet.


Vaarwel, Rode Winkel schreven we in januari 2000 toen Frans van Nunen besloot om definitief de deuren van de nering te sluiten. Wie nu, anno 2013 door de deuren naar binnen kijkt ziet dat er eigenlijk alleen maar op een kleine verrijzenis gewacht wordt. Alles is nog in dezelfde staat. Elk kind kwam daar, met één, twee en soms wel 5 centen of een dubbeltje in de handen om die in te wisselen voor iets lekkers uit de grote doos links op de toonbank. Je kwam daar bij je eigen opa en oma en oom Frans, bij wie de tijd al tientallen jaren lijkt stil te staan.

Hanneke Dircks heeft niet gewacht op de terugkeer maar in september 2011 haar eigen Soete Winckeltje gemaakt, net zo goed in de loop naar de scholen als de Rode Winkel dat was. Ze verkocht er snoep snoep en snoep. Maar helaas, het heeft niet zo mogen zijn. Op zaterdag 8 juni a.s. om 16 uur sloot ze de deur en hebben we voor de 2e keer geen snoepwinkel meer in Princenhage.

Ze gaan eerst met vakantie en daarna? We zien nog, aldus Hanneke. Webwinkel misschien? Hele kleine kans, door de hoge verzendkosten is er wel een belemmering. Maar wie weet?

Overige nieuwsberichten