Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Marijke's Haaridee gevestigd in Princenhage (1.11)
Op 1 november 2013 geven de heer en mevrouw Castel-Lacor het stokje over aan Marijke de Jong die al een kapsalon heeft aan de Kesterenlaan in Breda. De kapsalon gaat dan in vernieuwde vorm verder als Marijke's Haaridee, op het oude vertrouwde adres Haagsemarkt 27 en hetzelfde telefoonnummer. De Castel's hebben in Etten-Leur nog een vestiging aan het Adriaan van Bergenplein, de Budget Kapsalon.

In november 2013 opent Marijke de Jong / Marijke’s Haaridee een tweede kapsalon. Deze keer gevestigd in Princenhage, voorheen Kapsalon Castell’s. Sinds ruim vijf jaar is ze als ondernemer aan de slag en met veel succes. Haar eerste kapsalon Marijke’s Haaridee is gevestigd in de Haagse Beemden aan de Kesterenlaan 162. Sinds de opening van Marijke's Haaridee, ruim vijf jaar geleden, is de klantenkring inmiddels zo gegroeid dat de opening van een tweede salon niet langer kon worden uitgesteld.

Vanaf begin november kunnen dus ook de bewoners van Princenhage en omstreken kennismaken met de kwaliteit, gastvrijheid en deskundigheid van het team van Marijke’s Haaridee. Om de salon in Princenhage, gevestigd aan de Haagsemarkt 27, een net zo vliegende start te geven als die in de Haagse Beemden, zal Marijke zelf de kapsalon in Princenhage gaan bemannen. De kapsalon in de Haagse Beemden blijft in de kundige handen van Rebecca, een van de collega’s van het eerste uur uit het team van Marijke’s Haaridee.

Bent u nog niet bekend met de kwaliteiten van het team van Marijke’s Haaridee? Heeft u een feestje of een belangrijke dag waarvoor u een prachtig kapsel wilt? Bezoek dan zeker een keer één van de twee kapsalons en laat u verwennen en verrassen door de kundige handen met scharen, föhns, verf en veel aandacht van het team van Marijke’s Haaridee.

Overige nieuwsberichten