Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Prins Jochem XLVIII van Boemeldonck maakt zich bekend
Prins Jochem XLVIII van Boemeldonck regeert tijdens de carnaval 2014 over PrinsenbeekJohn Meeuwissen is op vrijdagavond 08-11-13 onthaald als Prins Jochem XLVIII van Boemeldonck. De 48-jarige prins heeft deze naam gekozen omdat deze refereert aan zijn doopnaam en aan de naam van zijn grootvader.

Prins Jochem XLVIII is al van jongs af aan betrokken bij het Boemeldoncks carnaval. Eerst als lid van C.V De Poollichtjes. Later is hij lid geweest van Blaaskapel Ut wil nie komme en van kapel Ontspoord. De kersverse Grootvorst is ook als optochtdeelnemer jarenlang actief geweest met C.V Jong Belegen en de laatste 9 jaar met De Sjonnies. Hij is ook lid geweest van de Raad van Elf en de laatste jaren is hij actief binnen de commissie versieringen en getimmerte ofwel de decorploeg.

Prins Jochem XLVIII wordt geflankeerd door de hofdames Jessie Halters en Ilse Verwijmeren. De BAK verwelkomde ook 2 nieuwe leden bij de hofkapel. Dat zijn Calvin Goos op kleine trom en een nieuwe trombonespeelster in de persoon van Nathalie Steenmeijer. De nieuwe dansmarietjes zijn Amber Ipenburg, Puk Kegel, Anneloes Leenders, Pien Nijst, Maud van Oers, Roma den Otter en Anneke de Wit.

Voordat alle mensen van het BAK-gezelschap voorgesteld werden was de finale van het liedjesfestival 2014. Dubbelzicht en Hoezozozo kwam hier als winnaar uit tevoorschijn. De verschillen in punten waren minimaal en dat was tekenend voor de kwaliteit van de 3 liedjes in deze finale. Ook in het BAK-gezelschap werden diverse nieuwe mensen verwelkomd. Als nieuwe leden van de raad van Elf betraden Tom Spronk, Tjeerd Vissers en Kees Kouwenberg het podium. De rol van nar zal door Anne Dielemans gestalte gegeven worden. Als nieuwe Major Domus zagen de Boemeldonckers in de Oud papierzaal van De Drie Linden Corné van der Hoeven verschijnen.

Prins Jochem de 48e van Boemeldonck geflankeerd door hofdames Ilse Verwijmeren en Jessie Halters. Prinsenbeek, 8 november 2013.

Foto: BAK. Prins Jochem de 48e van Boemeldonck geflankeerd door hofdames Ilse Verwijmeren en Jessie Halters.


Overige nieuwsberichten