Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


10 Mei wordt weer een feestdag! Nog maar een paar plaatsen!
  De carnaval is weer voorbij en dankzij CC ’t Aogje, de Princenhaagse ondernemers, de scholen en de verenigingen bruiste het weer van de activiteiten en dat smaakte naar méér! Met de lente in zicht is er daarom een nieuw evenement georganiseerd op culinair gebied. Niemand minder dan top-kok Sprenkels van het nu al beroemde restaurant Don-Qui-John op de Haagsemarkt en sommelier en vinoloog Leeman van de gelijknamige Gall&Gall slijterij staan garant voor een smaakvolle Princenhaagse degustatie met als thema de regionale lentegroente bij uitstek: de asperge, vers gestoken uit de velden van De Rith en Bagven. De gelukkigen (er zijn op 29 maart nog maar 8 plaatsen over!) zullen op 10 mei 2006 vanaf 20:00 uur vertroeteld worden met een harmonie van gerechten rond het witte goud begeleid door een uitgelezen selectie van wijnen. Bekijk hier het volledig menu en geniet alvast.

Dit feest mag u als rasechte Princenhagenaar en liefhebber van het goede leven beslist niet missen. Hier moet u over mee kunnen praten, hier komen immers beroemdheden en lekkerbekken van het dorp samen!

Voor slechts 47,50 all-in per couvert bent u de gast van Gasterij Don-Qui-John en Slijterij Leeman. En dat is dus inclusief een selectie van gastronomische wijnen!

We hebben helaas maar ruimte voor een beperkt aantal eregasten, we moeten u daarom vragen om ons te laten weten of u aanwezig zal zijn op deze culinaire Princenhaagse ontdekkingsreis. U kunt mailen (feestdiner@princenhage.net) of even bellen naar het restaurant (076-5147669) of de slijterij (076-5309730). Laat u weten met hoeveel personen u komt genieten?


Overige nieuwsberichten