Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Week van Ontmoeting in Breda (25.9-4.10)
Week van de ontmoeting in BredaEenzaamheid? Iedereen kent het. Alleen praten we er niet over. Tijd om dat te doorbreken in de Week van Ontmoeting in Breda. Deze wordt gehouden van 25 september tot 4 oktober.

Er zijn volop activiteiten in en rondom deze Week waar u de gelegenheid hebt om kennis te maken met anderen. Zo ontmoet u gemakkelijk nieuwe mensen of kunt u een maatje vinden. Het is een Week waar je tijd maakt voor elkaar.

Op het programma staan onder andere: wijk-eettafels, samen koken bij iemand thuis, wandelen in de wijk. Er zijn workshops rondom vriendschap en het onderhouden van contacten en je kunt kennismaken met inlooppunten en sportactiviteiten.
Hieronder een greep uit de vele activiteiten.

Cursus of koffieochtend
Op speelse wijze stilstaan bij hoe je contacten maakt? Doe op dinsdagmiddag 30 september mee met de workshop ‘Kracht van contact’ in Heksenwiel of in De IJp en De Brink. Gratis!

High tea met lezing
In de Bibliotheek is er een High Tea met lezing op 22 september door Vonne van der Meer over haar boek De vrouw met de sleutel met het thema eenzaamheid.
Knutselen en Repair Cafés
In Het Rondeel houdt stichting Tientjes op 20 september een Open workshopdag (10.00-16.00 uur), op 25 september een open inloopmiddag en op 29 september een knutselcafé (beiden 13.00-16.00 uur). Het gezellige Repaircafé is deze maand in De Brink (Heuvelkwartier).

De Langste eettafel van Nederland
Eet- en koffietafels dingen deze Week van Ontmoeting mee naar de titel Langste eettafel van Nederland. Wat voorbeelden:
Het verrassingsbuffet in De Molenley. Een Indische maaltijd en een lange eettafel in Raffy. Of in Princenhage bij Princenhof een Spaanse maaltijd en in de Haagse Beemden is er een lunch in Heksenwiel. In de zorgcentra van Elisabeth (Westerwiek, Centrum, Ulvenhout, Bavel, Overakker en Vuchterhage) ben je welkom voor diverse leuke eetmomenten op zeven data.
Of ga op zondag eens koffiedrinken en gezellig kletsen in De Zilverberk Prinsenbeek en neem iemand mee; dat kan op zondag 28 september vanaf 11.00 uur.

Nog veel meer én de precieze tijden, informatie over aanmelding en kosten zijn te vinden in de uitgebreide programmafolder. Verkrijgbaar op vele plaatsen in de stad of op te vragen via WIJ (076) 525 15 00 en te bekijken op internet via Wijkwijsbreda.nl


Overige nieuwsberichten