Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Holly Jolly Snoepwinkel
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


KerstCreatieRoute 2014. Nog maar een paar dagen!

De Kerstcreatie route van het jaar 2014 is bekend! Er zijn maar liefst 56 deelnemers en er is dit jaar ook een 'kleine' puzzeltocht van ongeveer een uurtje wandelen waardoor ook kleine kinderen makkelijk meekunnen. Wie alles wil zien te voet trekke goede schoenen aan: de meest afgelegen deelnemer is Brasserie Het Kwartier op het Dr Struyckenplein waar u de kunst van de Aogse eigenaar ervan kunt bewonderen. Je kan de route lopen tussen 13 en 30 december.

Wanneer u links op de plattegrond drukt krijgt u de volledige plattegrond met de deelnemerslijst en de puzzel te zien. U kunt hem ook downloaden in PDF formaat, daarvoor even hier klikken en als het allemaal niet lukt: ze liggen vanaf 19 uur op 13 december klaar bij de kerststal op de Haagsemarkt.

De Stichting Evenementen Princenhage kondigde een nieuwe editie aan van de Aogse Winterpret en het evenement Princenhage Fonkelt. Start was op de vrijdag 12 december, 20 uur en het liep door tot op zondag. 

Er zal een 'ijs'baan zijn voor de kinderen. Donderdag 11 en vrijdag 12 alleen voor de scholen, zaterdag en zondag voor iedereen die er op wil. Vrijdag 12 is de officiële start om 19:30 op de Haagsemarkt. De kerstboom gaat aan en rond dat gebeuren komt een heuse happening.

Zaterdag 13 december werd weer een 'fonkel'dag, er was om 17:30 een concert van Cecilia in de Martinuskerk en de kerststal werd om 19 uur geopend, zoals altijd met een grote loterij en een speciale receptie in het Raadhuis. Die avond om 20 uur, wederom in de Martinuskerk, een kerstconcert met niets minder dan Knucklebrass en zang van Jeannine Geerts.Overige nieuwsberichten