Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Gemeente wacht op nog meer ongelukken en schade

Men verbaast zich steeds meer over de onbegrijpelijke houding van de Gemeente Breda met betrekking tot dat paaltje dat zich op een heel ongelukkige plek bevindt in de Ambachtenlaan. De vernielzucht van de wegontwerpers kent geen grenzen. We kennen allemaal de bussluizen waar menigeen zijn carter op lek gereden heeft of erger nog, de wagen total-loss en waardoor belangrijke vluchtroute in geval van een ramp worden afgesloten. Kunnen zóveel mensen zich vergissen en schade krijgen? Nee, dat is toch het beste bewijs dat je dingen kunt doen die een andere uitwerking hebben dan de bedoeling is. Dat paaltje, daar is al van bekend dat menigeen zich dood geschrokken is, dat er fietsers onderuit gegaan zijn. De Gemeente blijft domweg het risico nemen dat er vandaag of morgen écht iets ergs gebeurt en dat er een ongelooflijke schadeclaim gaat komen omdat dit soort hobbyisme niet op de openbare weg thuishoort.

Wie een vraag of een klacht indient over het paaltje krijgt keurig netjes te horen dat er inderdaad meer klachten geweest zijn van mensen die gevallen zijn, dat er vragen geweest zijn van Veilig Verkeer Nederland, dat het de aandacht heeft en dat er overleg is met de bewoners om de parkeerplaatsen te verleggen op die plek.... en als laatste: het paaltje is van schuimrubber, dus we hoeven niet bang te zijn dat er schade aan ons paaltje ontstaat. Maar het probleem oplossen? HO MAAR.

Ondertussen staat dat r..paaltje er nog steeds en blijft de Gemeente het risico nemen van een ernstig ongeval. Het wordt tijd dat we bij de volgende verkiezingen onthouden dat er beslist betere besluitvormers moeten zijn dan de huidige. Overige nieuwsberichten