Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Sportevent Koppie-Au op 22 mei
Op zondag 22 mei 2016 organiseert de stichting Koppie-Au haar vierde jaarlijkse sponsorfietstocht, met start en finish bij Optisport Racketcentrum/Indoor Soccer Breda. Daar kun je de hele dag meedoen aan sportactiviteiten om de stichting Koppie-Au te steunen: met een outdoor workout, tennisclinics en een voetbaltoernooi. De opbrengst is bestemd voor innovatief onderzoek voor kinderen met een hersentumor. 

Fietstocht voor sportieve fietsers
Voor het vierde opeenvolgende jaar wordt er een mooie toertocht afgelegd van Breda naar Rotterdam en weer terug. De fietstocht – heen en terug ongeveer 100 kilometer- is bedoeld voor de sportieve fietser die zich in wil zetten voor de stichting. Deelnemers kunnen zich individueel aanmelden en ook zijn er mensen die samen met bekenden meedoen aan de tocht.

Dit jaar sluit er een heel team docenten en scholieren van Graaf Engelbert aan bij de fietstocht! De nadruk van deze toertocht ligt op het samen een mooie dag beleven. Lunch in Rotterdam wordt verzorgd en alleen heen of terug fietsen kan ook!! Deelnemers verzamelen zich vóór vertrek bij het Racketcentrum Breda. Ze worden dan rond 09:30 enthousiast uitgezwaaid en zijn na afloop hartelijk welkom voor een drankje. 

Ook andere sportactiviteiten op 22 mei 
Wie niet van fietsen houdt, is toch van harte welkom. ’s Ochtends om 10:00 kun je bijvoorbeeld meedoen aan de workout van Snapfitness. Floor Gobbens, die de workout geeft: Ik werk graag mee aan een goed doel dat zich inzet voor kinderen, daarom verzorg ik de workout voor Koppie-Au

Ook op andere manieren kun je meedoen aan het sportevent. Bijvoorbeeld door tussen 10:00 en 12:00 een tennisclinic van Top Tennis Training Brabant te volgen of mee te doen aan het Indoor Soccer voetbaltoernooi in de middag. Al deze activiteiten vinden plaats bij Optisport Racketcentrum/Indoor Soccer aan de Terheijdenseweg 500. 

Stichting Koppie-Au: innovatief onderzoek naar hersentumoren
Meer onderzoek naar hersentumoren bij kinderen mogelijk maken, dat is de doelstelling. In de afgelopen jaren zijn onder andere een bewegingsonderzoek in het Sophia Kinderziekenhuis, een onderzoek naar een specifiek dieet bij kinderen met hersentumoren en een onderzoek naar het versterken van het immuunsysteem uitgevoerd met financiering door Koppie-Au. 

Meedoen aan de activiteiten?
Van alle deelnemers aan het event wordt verwacht dat ze sponsorgeld doneren aan de Stichting Koppie-Au. Meer informatie en een aanmeldmogelijkheid voor de fietstocht en het voetbaltoernooi vind je op de website: www.koppie-au.nl
Meedoen en aanmelden voor het voetbaltoernooi kan voor vrijdag 20 mei en vanaf 25,- per team. Voor degene die het grootste sponsorbedrag meebrengt is een mooie prijs beschikbaar!! Voor de de tennisclinics en de workout hoef je je niet aan te melden en kun je op de dag zelf meedoen, voor een sponsorbijdrage vanaf 5,- per persoon.

Overige nieuwsberichten