Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Dreef eventjes afgesloten (23.5-1.6), Valdijk wat langer.
Voor het afwerken van de trottoirs na de bouw van de Hof ter Dreef moet de straat vanaf 23 mei voor een weekje worden afgesloten in de rijrichting Mastbosstraat-Doelen. Als u die richting uit wilt dan zal er omgereden moeten worden via het kruispunt met de Flierstraat, ter hoogte van de stoplichten, dan komt u uiteindelijk weer in de Hovenierstraat terecht.

Wie naar Prinsenbeek wil moet er rekening mee houden dat er komende vanaf de Mr Bierensweg verkeersbelemmeringen zullen zijn op de Valdijk en aanpalende straten tot aan de Markt in de periode vanaf 9 mei. In de eerste fase zal je echt naar Prinsenbeek moeten via de Liesboskant, Groenstraat, de Zanddijk of gewoon via de afrit langs de A16. Hieronder staat wat meer uitleg over de werkzaaheden en wat u voor hinder kunt verwachten.

In Prinsenbeek moet op de Valdijk en gedeelten van de Haverdijk, Loopstraat, Markt, Groenstraat en Schoolstraat de riolering vervangen worden. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren moeten tijdelijke verkeersmaatregelen geplaatst worden. De tijdelijke verkeersmaatregelen worden geplaatst in de periode van 9 mei 2016 tot en met 31 oktober 2016. In verband met onverwachte omstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen daarom wordt dit verkeersbesluit voor vier weken langer genomen tot en met 28 november 2016. Er wordt naar gestreefd de werkzaamheden binnen de geplande periode af te ronden.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt het wegvak waar wordt gewerkt geheel afgesloten voor het verkeer. Het wegvak wordt fysiek afgesloten met hekken en het bord C1, gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee, wordt geplaatst. Door een volledige afsluiting van het wegvak waar gewerkt wordt kunnen de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.

Om de hinder van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken wordt het werk in acht achtereenvolgende fasen uitgevoerd waardoor woningen en bedrijven zoveel mogelijk beperkt wordt. Per fase wordt een omleidingsroute ingesteld. Daarnaast worden in verschillende fasen bushaltes tijdelijk opgeheven of verplaatst, tijdelijk opheffen en/of omdraaien van éénrichtingsverkeer en het tijdelijk instellen van parkeer- en/of stopverboden.

De werkzaamheden zullen in de volgende fasen uitgevoerd worden:

Fase 1: Valdijk en Haverdijk. Inclusief het kruispunt met de Peperbos tot inrit ter hoogte van Haverijk 37-39 en een gedeelte van het kruisput Valdijk-Haverdijk.

Fase 2: Gedeelte van kruispunt Valdijk-Haverdijk-Loopstraat. Rijrichting Valdijk-Haverdijk is beschikbaar.

Fase 3: Loopstraat, gedeelte vanaf het kruispunt met de Haverijk tot aan huisnummer 3-19.

Fase 4: Valdijk, gedeelte vanaf het kruispunt met de Haverdijk tot aan huisnummer 4-6B

Fase 5: Valdijk gedeelte ter hoogte van huisnummer 4-6B

Fase 6: Valdijk gedeelte ter hoogte van 2, 2a en 2b.

Fase 7: Kruispunt Valdijk, Groenstraat en Markt.

Fase 8: Kruispunt Groenstraat-Schoolstraat.

Overige nieuwsberichten