Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Holly Jolly Snoepwinkel
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Koninklijke onderscheiding voor Marian Verheij
Zichtbaar geroerd door de lovende woorden welke o.m. door burgemeester Depla en Rinie van de Linden aan haar gericht werden, in gezelschap van haar Jan, de voltallige Dorpsraad en andere prominenten als o.m. ondernemer Arie Roobol,  nam Marian Verheij de versierselen in ontvangst van Lid in de orde van Oranje-Nassau (19.11.2016)

"Een verdiende beloning"


Het heeft Z.M. Koning Willem Alexander behaagd om Marian Verheij uit Princenhage te benoemen tot lid in de orde van Oranje Nassau voor haar lange lijst van verdiensten op het gebied van het vrijwilligerswerk. 

Tijdens de uitreiking van de versierselen memoreerde burgemeester Paul Depla van Breda haar mérites: hoewel pas een tiental jaren in Princenhage begonnen haar bezigheden al in een ander 'Haagje', namelijk Den Haag en dan met name in de wijk Scheveningen waar ze opgroeide en woonde. Ook dáár maakte zij zich al verdienstelijk.

Na haar verhuizing naar Princenhage zette zij zich voor tal van zaken in, de laatste jaren als drijvende kracht bij de Dorpsraad Princenhage, Dorp in Breda. Maar we kennen haar ook als promotor van het nieuwe tennisbanencomplex. Een verdiende beloning voor haar inzet!  


< Zichtbaar geroerd door de verdiende en lovende woorden welke o.m. door burgemeester Depla en Rinie van de Linden aan haar gericht werden, in gezelschap van haar Jan, de voltallige Dorpsraad en andere prominenten als o.m. ondernemer Arie Roobol,  nam Marian Verheij de versierselen in ontvangst.


Zichtbaar geroerd door de lovende woorden welke o.m. door burgemeester Depla en Rinie van de Linden aan haar gericht werden, in gezelschap van haar Jan, de voltallige Dorpsraad en andere prominenten als o.m. ondernemer Arie Roobol,  nam Marian Verheij de versierselen in ontvangst.


Overige nieuwsberichten