Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Holly Jolly Snoepwinkel
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Grote feestavond in Bavel rond HET NAC BOEK (10.12)
Het NAC-boek, Idolen en Iconen van Bredase schrijver Rinie Maas krijgt veel media aandacht van schrijvende pers, radio en televisie. In de kranten was er een golf van publiciteit. De Bodes hielden een succesvolle lezersactie. Diverse streektelevisiestations maakten een reportage. Rinie Maas was met het vaste panel van de Rat te beluisteren op Radio NAC. Princenhage liet van zijn belangstelling blijken en de site princenhage.net werkte mee aan de onderzoeken.NAC-boek van Rinie Maas volop in de belangstelling

Het NAC-boek, Idolen en iconen krijgt veel media aandacht van schrijvende pers, radio en televisie. In de kranten was er een golf van publiciteit. De Bodes hielden een succesvolle lezersactie. Diverse streektelevisiestations maakten een reportage. Rinie Maas was met het vaste panel van de Rat te beluisteren op Radio NAC. Princenhage liet van zijn belangstelling blijken in het wijkblad en deze site werkte mee aan de onderzoeken. De schrijver werd uitgebreid geïnterviewd door Elisabeth Televisie, die uitzending is te zien op hun Youtube kanaal. Het is dan ook een geweldig mooi werk, prachtig vormgegeven in harde omslag met honderden foto's van de hand van onze Princenhaagse schrijver. Unieke verhalen en jeugdherinneringen  vanaf de banken van het Beatrix-stadion. 

Op zaterdag 10 december
was er rondom het boek in ’t Karrewiel in Bavel een grote NAC- feestavond. Alles wat enigszins met NAC te maken heeft werkte er aan mee. De avond werd georganiseerd door de Bavelse NAC supportersvereniging en het boek begint nu schaars te worden door de grote belangstelling. Dus wil je een NAC fan nog een mooi kerstcadeau willen schenken wees er dan snel bij en bestel je exemplaar op de website van bv BOL.COM, staat bovenaan de pagina. 

Foto: Rinie Maas. Klik op de foto en zie Het Elftal Aller Tijden

In het boek worden NAC iconen als Leo Canjels, Ati Graaumans en Addy Brouwers knap geportretteerd. Welke NAC-speler maakte de penalty van de eeuw? Welk voordeel genoten onze helden van 1973 in het bekerkampioenschap tegen NEC? Wat was het geheim van de Engelse spits, Bob Latchford, die NAC kampioen maakte in de eerste divisie in het seizoen1982-1983? Wat maakten Ton Lokhoff, Pierre van Hooijdonk, Koos Waslander en talloze anderen bij NAC zo onderscheidend?Auteur: Rinie Maas 
Redactie : Janus Jochems

Samenvatting

In het boek worden NAC iconen als Leo Canjels, Ati Graaumans en Addy Brouwers knap geportretteerd. Welke NAC-speler maakte de penalty van de eeuw? Welk voordeel genoten onze helden van 1973 in het bekerkampioenschap tegen NEC? Wat was het geheim van de Engelse spits, Bob Latchford, die NAC kampioen maakte in de eerste divisie in het seizoen1982-1983? Wat maakten Ton Lokhoff, Pierre van Hooijdonk, Koos Waslander en talloze anderen bij NAC zo onderscheidend? Schrijver Rinie Maas zoekt verhalen achter feiten en cijfers die ons zullen boeien en vermaken. Hierbij passeren vele NAC-idolen en iconen de revue. Maar vergeet niet: Maas is geen sportverslaggever. Hij heeft het boek geschreven als hartstochtelijk supporter van NAC. In het boek beschrijft hij zijn belevenissen tijdens wedstrijden en trainingen. Drama, liefde en humor komen aan bod. Maas maakte het in zijn jeugd mee en noteerde het. Idolen en Iconen is het met liefde geschreven resultaat dat iedere NAC-supporter een schok van herkenning zal geven. 

< Met véél illustraties. Kees Kuijk (uit 1974) siert de voorpagina.
Afmetingen :25x247x176 mm, gewicht : 787,00 gram 
ISBN10 :9492077507 
ISBN13 :9789492077509

Overige nieuwsberichten