Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Inschrijven voor de Haagse Beemden loop is open.
Fotograaf: Ans Janssen. Leuk feitje: op de foto van de start van de 10 km van de Haagse Beemden Loop 2017 staan de winnares Elke Wouters van Sprint en de nummers 1 en 2 bij de heren: Huub Maas (Thor) en Rick Salomé (Sprint)

Op 27 mei aanstaande vindt de 29ste editie van de Haagse Beemden Loop plaats. De inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Via de website kan er voor diverse afstanden worden ingeschreven. Vanwege het succes afgelopen jaren, kunnen groepen zich ook dit jaar weer met 15% korting inschrijven. 

Deelname
Iedereen die wil meedoen aan de Haagse Beemden Loop kan zich vanaf nu inschrijven via de website: www.haagsebeemdenloop.nl. Er kan voor diverse afstanden worden ingeschreven: 5 km (incl. wheelers), 10 km en 15 km wegwedstrijd en 8,5 km Trail Run. Ook de Kidsrun ontbreekt dit jaar niet. Deze is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar, evt. samen met ouders en/of andere begeleiders. Inschrijven via de website – met korting- kan tot zondag 20 mei. Daarna is inschrijving alleen nog mogelijk op de dag zelf of op zaterdag 26 mei. 

<Fotograaf: Ans Janssen. Leuk feitje: op de foto van de start van de 10 km van de Haagse Beemden Loop 2017 staan de winnares Elke Wouters van Sprint en de nummers 1 en 2 bij de heren: Huub Maas (Thor) en Rick Salomé (Sprint)

Gewijzigde starttijden
Dit jaar heeft de organisatie de starttijden van alle onderdelen gewijzigd en wordt er ook eerder op de dag gestart. Zo wordt er nu om 11 uur afgetrapt met de Kidsrun in plaats van om 12 uur te starten met de 10 km. Ook zijn de 5 km en de 15 km uit elkaar gehaald. De laatste grote wijziging is dat er vier startgroepen zijn bij de Obstacle Trail Run. Om opstoppingen te voorkomen start er nu ieder kwartier een groep deelnemers. 

Groepsinschrijvingen

Groepen kunnen zich met 15% korting inschrijven. Dit is al mogelijk vanaf 5 personen. De korting geldt voor elke afstand. Ook hoeft niet iedereen in de groep dezelfde afstand te lopen om te kunnen profiteren van deze korting.
Kijk voor meer informatie over de Haagse Beemden Loop of direct inschrijven op de website


Overige nieuwsberichten