Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in BelgiŽ/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Zangproject van Novafonie: De OriŽnt Express
Vocaal Ensemble Novafonie tijdens het optreden op de KAM in Breda, 2017. Deel van een foto gemaakt door Frank Teems. Vocaal Ensemble Novafonie is een a capella kamerkoor bestaande uit ruim twintig enthousiaste zangeressen en zangers. Het koor bestaat ruim vijfentwintig jaar en werkt aan een breed klassiek repertoire van oude muziek tot hedendaags. Plezier en kwaliteit staan daarbij voorop.

Vocaal Ensemble Novafonie uit Breda heeft nog plaats voor enthousiaste zangers en zangeressen om deel te nemen aan het zangproject rondom de Oriënt Express. De uitvoering is dit najaar in Breda en staat onder de inspirerend leiding van dirigente Alice Roes. 

Rode draad van het programma is de route die deze nostalgische trein aandeed. We starten in Frankrijk met de muziek van Poulenc en Debussy en stomen via Duitsland al gauw af op Oostenrijk, het land van Haydn. Dan zakken we af naar het Hongaarse rijk en vervolgen onze trip door Roemenië en Bulgarije. Hier klinkt de muziek van Kodaly en wordt je betoverd door Oost-Europese klanken en ritmes. We eindigen onze reis in Constantinopel, het huidige Istanbul. Heel bijzonder is het oratorium van de Turkse componist Ahmed Saygun dat wij gedeeltelijk ten gehore zullen brengen. 

<Novafonie tijdens de KAM 2017
(Detail van een foto door Frank Teems)

Een grote uitdaging dus om mee te zingen. Meld je nu aan dan kun je nog meedoen met onze repetitiedag dit voorjaar. Alle stemsoorten zijn welkom al heeft Novafonie op dit moment vooral behoefte aan hoge sopranen en hoge tenoren. De repetities zijn iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in Buurthuis Gageldonk, Gageldonksepad 5 te Breda. Neem gerust vooraf contact op per e-mail: novafonie @ gmail.com

Vocaal Ensemble Novafonie is een a capella kamerkoor bestaande uit ruim twintig enthousiaste zangeressen en zangers. Het koor bestaat ruim vijfentwintig jaar en werkt aan een breed klassiek repertoire van oude muziek tot hedendaags. Plezier en kwaliteit staan daarbij voorop. Meer genieten van Novafonie? In juni treedt Novafonie op tijdens het festival Middelburg Volkoren en in september op de KAM in het Chassé theater Breda. Meer informatie over het koor vindt u op http://novafoniebreda.nl


Overige nieuwsberichten