Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Spectaculair weekend heropening Gemeenschapshuis De Koe




Op 7, 8 en 9 september wordt er ter gelegenheid van de nieuwe aanbouw van de Koe een groot feest gegeven. Eind vorig jaar is gestart met de verbouwing van de Koe. Eind juni zal dit project worden afgerond. De reden van de verbouwing is dat het podium aan de achterzijde te klein was voor bands en artiesten om zich fatsoenlijk voor te bereiden. De kelder en achterkant zijn vergroot. Aan de zijkant is er een aanbouw gemaakt om te kunnen vergaderen. Dit is voor vaste gebruikers maar ook voor derden die geen vergaderruimte ter beschikking hebben. Net als de Rabozaal en de Vlaamse schuur kan deze ruimte gehuurd worden.


Natuurlijk vindt de SGAP dat aan deze heropening niet onopgemerkt voorbij gegaan mag worden. Daarom wordt er een groot feestweekend georganiseerd waarbij voor iedereen wel iets leuks bij zit.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond
7 september van 19.00 uur tot 20.15 uur voor de kleinsten onder ons (groep 1 t/m 4 van de basisschool) een Kinderdisco. Om 20.45 tot 23.00 voor kinderen vanaf groep 5 tot 14 jaar een Tienerdisco in de Vlaamse Schuur.
Voor de volwassenen is er in de grote zaal Dance Classics vanaf 20.00 uur tot 01.00 uur. Muziek uit de jaren 70 en 80. Er is die avond ook een live band die de juiste noot weet te raken.

Zaterdagavond 8 september in de Vlaamse schuur een Après-koe party en in de grote zaal een Goed-fout feest met DJ´s, live optredens van bekende Nederlandse artiesten en dans acts. Deze avond begint om 21.00 uur en zal eindigen om 02.00 uur. Voor deze avond zijn uitsluitend kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. De kaarten kosten €10,00. Kaarten zijn te reserveren via mailto:info@sgap.nl?subject=Reservering%20via%20princenhage.net%20voor%20het%20openingsfeest (binnen 24 uur krijgt u een reactie op de reservering en welke avonden u de kaarten kunt afhalen in gemeenschapshuis De Koe)

Zondagmiddag 9 september, een muzikale mix van de vaste gebruikers van de Koe. Als verrassing zullen er diverse bands samenspelen en zal er een geweldig slotact zijn.
Dus noteer deze data in uw agenda en vergeet niet de kaarten voor de zaterdagavond te bestellen want vol is vol.

SGAP (Stichting GemeenschapsAccommadaties Princenhage)




..en voor wie het nog niet wist, het complex De Koe is ontstaan na restauratie van de oude bierbrouwerij De Koe die bestond uit een boerderij, een bijbehorend brouwhuis, een z.g. vlaamse schuur en nog wat kleinere gebouwen op de hoek van de Liesboslaan en de Ambachtenlaan. Na de restauratie werd het oude brouwershuis en de boerderij weer in dienst genomen door advocatenkantoor Koch en van den Heuvel en de vlaamse schuur en een stuk nieuwbouw zijn dus nu in gebruik als De Koe. Hieronder 2 foto's: Het Koecomplex voor en na de restauratie. Mooi gedaan hè?



Overige nieuwsberichten