Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Soms heb je erg veel geluk

BERGEN OP ZOOM: Dinsdagavond omstreeks 17:25 uur gebeurde op de A4 bij Bergen op Zoom een ongeval waarbij twee personenauto's betrokken waren. Een van de bestuurders raakte licht gewond en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de afslag naar de A58 die richting Roosendaal gaat.  Daar gaan twee baanvakken richting Bergen op Zoom Noord en een invoeg / uitvoeg strook naar de A58. In de richting van Bergen op Zoom Noord reed een 43-jarige inwoner van Dordrecht op weg richting zijn woonplaats. De automobilist wilde twee vrachtwagens inhalen die daar achter elkaar reden op de rechterbaan.

Terwijl hij de inhaalmanoeuvre maakte, kwam er tussen de twee vrachtwagens plotseling een andere auto tevoorschijn. Deze was vermoedelijk net op de snelweg tussen de vrachtwagens ingevoegd en wilde meteen doorrijden naar de linker baan om de voorste vrachtwagen in te halen. De auto werd bestuurd door een 21-jarige vrouw uit Bergen op Zoom en vermoedelijk zag zij de Dordtenaar over het hoofd. Hij kon ook niet meer remmen of uitwijken, waardoor een botsing onvermijdelijk was. De achterkant van zijn auto werd stevig naar links geduwd, waarop hij tegenstuurde en uiteindelijk met zijn auto over de kop sloeg en op het dak verder de rijbaan overschoof. Daarbij miste hij op een haar een van de vrachtwagens en raakte uiteindelijk geen enkel ander voertuig.

Verkeersongevalanalisten van de politie zijn ter plaatse geweest om technisch onderzoek te doen. Dat moet uitsluitsel geven over de precieze toedracht. Het slachtoffer heeft letsel aan zijn schouder en elleboog maar is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.



Overige nieuwsberichten