Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Bekendmaking: onteigeningsbesluit Talmazone

Vakdirectie2 Stadsontwikkeling

Het onteigeningsplan heeft betrekking op een onroerende zaak die deel uit maakt van het gebied Talmazone, de Talmazone is gelegen ten oosten van de Mastbosstraat, ten westen van de Aa of Weerijs, ten noorden van de Graaf Engelbertlaan en ten zuiden van de Talmastraat, de te onteigenen onroerende zaak is gelegen aan de Talmastraat 83 te Breda. De onteigening vindt plaats in het belang van de volkshuisvesting en ruimtelijke ordening, ten behoeve van de noodzakelijke realisatie van de bestemmingen Woongebied en Groenvoorzieningen, onderdeel van het door de raad op 7 juli 2005 vastgestelde bestemmingsplan Heuvel/Talmazone. Voornoemd bestemmingsplan is goedgekeurd door Gedeputeerde Staten op 16 december 2005, nr. 1115895. Daarnaast voorziet het bestemmingsplan in de bestemmingen woondoeleinden, bedrijfsdoeleinden, verkeersdoeleinden, verkeers- en verblijfsdoeleinden, nutsdoeleinden, natuur, water en motorstoffenverkooppunt. Het bestemmingsplan Heuvel/Talmazone en de ontwikkelingsvisie Woonpark Sculptura dienen integraal uitgevoerd te worden.


Conform het bepaalde in artikel 84 van de Onteigeningswet en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt het door de gemeenteraad op 14 juni 2007 genomen besluit tot onteigening met de vereiste bijlagen van 2 juli tot en met 13 augustus 2007 ter inzage bij de balie Voorlichting in het Stadskantoor.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt bij het gemeentebestuur, kunnen gedurende voornoemde termijn van ter inzage legging schriftelijk en gemotiveerd hun bedenkingen tegen het onderhavige onteigeningsbesluit indienen bij de Kroon, gericht aan Hare Majesteit de Koningin door tussenkomst van de minister van Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Postbus 20951, 2500 EZ Den Haag.


Overige nieuwsberichten