Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Droog en aangenaam kermisweer verwacht !
De kermis Princenhage wordt weer gehouden vanaf zaterdag 5 oktober 13.00 uur tot en met dinsdag 8 oktober 21.00 uur en raad eens: het wordt in het weekeinde droog nazomerweer met temperaturen tot 19 graden! 

Er zijn tal van activiteiten.  Het opstaporkest en het opleidingsorkest van Koninklijke harmonie Cecilia Princenhage geven op zondag 6 oktober 2012 om 14.00 uur een oliebollenconcert in De Koe in Princenhage. Aansluitend wordt het publiek getrakteerd op oliebollen. De Posthoorn opent om 14:30 met muziek van Ton en Jurgen van Disco Fire en optredens van zanger Will de Brouwer. Ook op en rond de Haagsemarkt kun je aan een opkikkertje komen. In elk geval is zijn beide uitspanningen, Roode Hert -waar drive-in show Traffic de boel onveilig maakt- en Don Qui-John, geopend voor natjes en droogjes. Lekkerbekken: Vishandel Vermeulen aan de Dreef is zondag open van 13 tot 18 uur.

Wat kunt u op de kermis vinden?
Op het kruispunt Esserstraat/Haagweg vindt u de trip, de autoscooter, de katapult, de jackpot, een bussenspel en pony rijden. Op de Haagse Markt staan onder andere de nougatsuikerkraam, een suikerspin/popcornkraam, grijpautomaten, een lijntrekspel, minicars, de draaimolen, een eendenspel, een klokkenspel, skeebal, aquablasta, pusher, de master, een schietsalon en natuurlijk een snack- en een gebakswagen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de marktmeesters van de Gemeente Breda Jan Ooijen, telefoon (076) 529 33 08 of Ad van Emmerik telefoon (076) 529 48 97.

Meldpunt
Met vragen en meldingen over andere zaken die de gemeente regelt, kunt u terecht bij het algemene nummer 14076 (geen netnummer!) of het Meldpunt telefoon (076) 5294800. Het Meldpunt is op werkdagen telefonisch te bereiken van 08.00 uur tot 16.30 uur. U kunt uw verzoek ook via het meldingsformulier doorgeven op de website van de gemeente. Zoek onder 'contact'. Je hebt daar wel zo'n DigID voor nodig.

Oliebollenconcert
Het opstaporkest en het opleidingsorkest van Koninklijke harmonie Cecilia Princenhage geven op zondag 6 oktober 2013 om 14.00 uur een oliebollenconcert in De Koe in Princenhage. Aansluitend wordt het publiek getrakteerd op oliebollen.

In het opstaporkest en het opleidingsorkest van harmonie Cecilia zitten muzikanten die zich nog muzikaal aan het ontwikkelen zijn. Voor het grootste deel gaat het om jeugd tussen 8 en 15 jaar. Beide orkesten staan deze keer onder leiding van Chantal Vromans. Het concert op de zondag van de kermis in Princenhage is een mooie traditie aan het worden en trekt ieder jaar meer bezoekers. Op het programma staat een diversiteit aan stukken: Franse liedjes, gouwe ouwen en muziek uit de Efteling. Dit kermisconcert is leuk voor jong én oud. Het concert duurt ongeveer 45 minuten en is gratis toegankelijk. Was u van plan om zondag naar de kermis te gaan? Kom dan eerst even luisteren!

Overige nieuwsberichten