Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Haagsemarkt nieuwe lokatie voor Korenmarkt 2008
De Korenmarkt is een jaarlijks terugkerend, pretentieloos,kleinschalig, meestal zonovergoten en uiterst gezellig koorfestival dat een thema-loos podium biedt aan een aantal koren uit de stad en onze regio. Uiteraard is het repertoire dat gebracht wordt geschikt om in de open lucht en voor een gevarieerd publiek ten gehore te brengen. De programmering is altijd zodanig dat in de finale het publiek, al dan niet, onder het genot van een vloeibare consumptie, de schroom en schaamte voorbij, ruimschoots in de gelegenheid is om de gouwe ouwen, evergreens, smartlappen en meezingers luidkeels mee te zingen. Geen carnaval maar net zo leuk!

De Korenmarkt 2008 zal dit jaar op zondag 15 juni 2008 tussen 12.00 en 19.00 op de Haagsemarkt in Princenhage plaatsvinden. Na een moeizame organisatie van de laatste editie op de geweldige Ginnekenmarkt is het door perikelen met Boerke Verschuren noodzakelijk gebleken om een andere geschikte locatie te vinden om het festival te handhaven. Gelukkig hebben we een puike locatie gevonden. De Haagsemarkt leek ons een geschikte plek en de samenwerking met Piet de Jong van het Roode Hert was van af het begin af aan optimaal.

 

Dit festival is altijd tot stand gekomen zonder subsidie, maar met de ondersteuning van lokale tot zeer lokale sponsors. Ook toen wij op de Ginnekenmarkt zaten werden wij ondersteund door de plaatselijke ondernemers en de ondernemersvereniging van het Ginneken, waarvoor onze dank ! Nu moeten wij echter nieuwe sponsors vinden. Wij roepen daarom potentiële sponsors, maar met name de ondernemers uit Princenhage die dit evenement willen ondersteunen en hun naam daaraan willen verbinden op, om contact met ons op te nemen. Wij zullen een programmaboekje maken en een website opzetten met informatie over het programma en de sponsors.

Hoewel de programmering voor een deel rond is zoeken wij nog geschikte koren en/of ensembles die acte de présence willen geven. U doet dit kosteloos. Het is om budgettaire en organisatorische redenen niet mogelijk om onkosten te declareren. Wel krijgt iedere deelnemer een consumptie aangeboden.

U kunt contact opnemen met: Rinus Filius.

Schriftelijk: Korenmarkt 2008 Postbus 8787 4820BB Breda
Email: korenmarkt @ interactivemedia.nu
Telefonisch 0650-668096

Nadere informatie omtrent programmering etc. volgt. Tot ziens op 15 juni!

Overige nieuwsberichten