Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Princenhages Mannenkoor zoekt leden: introductie-repetitie (17-9)

Het Princenhages Mannenkoor houdt 17 sept een introductie
Het bijna honderdjarig Princenhage’s Mannenkoor blijft uitdagend en vernieuwend voor de hele regio. Daarom zoekt het Princenhage’s Mannenkoor mannen die een uitdaging niet uit de weg gaan..

Dat het Princenhage’s Mannenkoor ondanks zijn hoge leeftijd nog altijd actueel blijft en geen uitdaging uit de weg gaat, is voor velen geen verrassing. Dit koor kent vele leden uit buurtge-
meentes, zoals Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert, Hoeven. Maar ook leden die verder zijn verhuisd dan de regio, blijven trouw aan het P.M. Dit heeft alles te maken met de goede en gezellige sfeer bij dit koor, er zijn dan ook diversen leden tientallen jaren lid. Veertig en vijfendertig jaar lidmaatschap is dan ook geen uitzondering. Dat daarbij de muzikale prestaties, onder het ruim 25 jarig talentvolle dirigentschap en de enthousiaste leiding van Paul van Gulick, heeft geleid tot grote bekendheid, is dan ook niet verwonderlijk te noemen.

Hij en het koor gaan dan ook niet gauw een uitdaging uit de weg. Zo'n nieuwe en bijzondere uitdaging is een groots opgezette concertserie van de bekende Belgische componist Edgar Tinel. Voor deze concertserie die in maart 2009 gegeven wordt, zal een begeleidingsorkest uit Rusland zijn medewerking verlenen. Maar juist omdat het koor ondanks alles wilt blijven vernieuwen en verjongen, is het op zoek naar enthousiaste mannen die (enige) ervaring hebben in de zangkunst. De slogan van het Princenhage’s Mannenkoor bestaat dan ook niet voor niets uit 3 A’s: Actief Actueel en Aantrekkelijk voor mannen die een noot durven en kunnen( k)raken. 

Denkt u, ik durf deze uitdaging aan en heb( enige) zangervaring, kom dan naar onze vrije introductie repetitie. Maar zelfs zij , die denken dit is niets voor mij of ik heb geen goede stem, dagen wij uit (om onder het genot van een drankje) vrijblijvend te komen luisteren en te kijken. U zult vast geen spijt krijgen van uw bezoek. U kunt in ieder geval rekenen op een bijzonder fijne vrije tijdsbesteding en leuke nieuwe sociale contacten. De koorscholing zal u worden aangereikt zodat u zich weldra volledig koorlid kunt en zult voelen. 

Deze introductie repetitie wordt gehouden op woensdagavond 17 september a.s. in ons verenigingslokaal “De Kievitslaar”, Rijsbergseweg 354 Breda(Effen) en vangt aan om 20.00 uur. Mocht deze datum voor u niet schikken dan bent u altijd op een andere repetitie avond welkom. 

Maar ook voor verdere inlichtingen kunt altijd terecht bij het secretariaat van onze vereniging: 

Email: secretaris @ princenhagesmannenkoor
Telefoon: 5012246 

of u kunt ook onze website bezoeken: www.princenhagesmannenkoor.nl

Overige nieuwsberichten