Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Politie schakelt TGO in na schietincident op meubelboulevard
De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing geformeerd aan de hand van een schietincident aan het Kruisvoort. Zaterdagavond raakte hier een 29-jarige man uit Breda gewond nadat hij was beschoten. De politie stelde direct een sporenonderzoek en nam verklaringen op van getuigen.

De politie kreeg zaterdagavond om 20.14 uur melding van een schietincident aan het Kruisvoort, op de parkeerplaats aan het begin van de meubelboulevard. Hierbij was een man gewond geraakt. Een getuige zag het slachtoffer op de parkeerplaats zitten en ging kijken. De man bleek gewond te zijn. De getuige alarmeerde de politie. Bij aankomst van de politie was de man nog aanspreekbaar, maar raakte korte tijd later buiten bewustzijn als gevolg van de buikwond. Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hier zal hij in de loop van de dag worden geopereerd. Ondertussen wordt hij kunstmatig in coma gehouden. Zijn toestand is volgens de artsen stabiel. De politie stelde direct na het incident een sporenonderzoek in. Hiervoor werd de parkeerplaats afgezet. Ook werden verklaringen opgenomen van getuigen.

Zondag werd in overleg met de Officier van Justitie besloten een TGO te formeren. Op dit moment werken 12 rechercheurs aan de zaak. De politie verzoekt getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie zich te melden bij het onderzoeksteam via telefoonnummer 0900-8844.

De politie heeft maandag huiszoekingen gedaan in panden in Breda in verband met het onderzoek naar het schietincident dat zaterdag op het Kruisvoort plaatsvond. De bewoners van de panden zouden betrokken zijn bij het incident. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

De politie heeft zoekingen gedaan in verschillende panden in Breda in verband met het schietincident dat zaterdag plaatsvond op de parkeerplaats bij de Meubelboulevard. Hierbij raakte een 29-jarige Bredanaar gewond. De man werd rond 20.15 uur aangetroffen door een getuige die de man op de parkeerplaats zag zitten. Hij bleek een buikwond te hebben en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Bij aantreffen was de man nog aanspreekbaar, maar korte tijd later raakte hij buiten bewustzijn. Het slachtoffer wordt in het ziekenhuis kunstmatig in coma gehouden. De politie stelde direct na het incident een onderzoek in, waaronder een sporenonderzoek. Hiervoor werd de parkeerplaats afgezet. Ook werden er meerdere getuigen gehoord. De afgelopen dagen werden ook panden doorzocht.

Zondag werd in overleg met de Officier van Justitie besloten een TGO te formeren. Op dit moment werken 12 rechercheurs aan de zaak. De politie verzoekt getuigen die nog geen contact hebben gehad met de politie zich te melden bij het onderzoeksteam via telefoonnummer 0900-8844.

Overige nieuwsberichten