Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Feest mee in jubilerende Koe! (23-25.10)


In het weekend van 23, 24 en 25 oktober wordt het 25-jarig bestaan van gemeenschapshuis De Koe groots gevierd, met als hoogtepunt het feest op zaterdag 24 oktober. Deze avond wordt er in beide zalen van De Koe een feest gegeven met ieder zijn eigen thema, voor ieder wat wils dus. Maar het gehele weekend staat vol van de activiteiten dus noteer deze dagen in uw agenda!

Vrijdag 23 oktober
Het weekend begint voor de kinderen van de basisscholen met een vette kinderdisco in de Vlaamse Schuur. Dit feest wordt georganiseerd in samenwerking met S.K.I.P. Om het alle kinderen naar de zin te maken is het programma opgesplitst in twee delen. Het eerste deel van de avond is voor de kinderen van de groepen 1 t/m 4. Het tweede deel vieren we met de kinderen van groep 5 t/m 8. Voor de kinderen van groep 1 t/m 4 begint de avond om 18.45 uur en eindigt de kinderdisco om 20.15 uur. Er zullen tijdens de disco verschillende leuke spelletjes en dansjes worden gedaan.

De kinderen uit groep 5 t/m 8 worden om 20.30 uur verwacht. Op de klanken, die de coole DJ laat horen, mogen de kinderen laten zien hoe goed zij kunnen dansen en er wordt pas gestopt om 23.00 uur als het dak eraf gaat.

De ouders hoeven niet naar huis als ze de kinderen weg brengen want om 20.30 uur start in de Rabozaal een groots feest met als thema Timemachine, 25 jaar dansmuziek van 1984 tot en met heden. Iedereen uit Princenhage is welkom om mee te gaan in het feest en muziek van de laatste 25 jaar. Van The Bee Gees, Michael Jackson, George Michael tot U2 en Simpel Minds. Dit alles op een echte verlichte dansvloer. De entree voor deze avond is gratis.

Zaterdag 24 oktober
De tweede dag van het jubileumweekend staat geheel in het teken van Après-ski feestmuziek en muziek uit de jaren 80 en 90. Waar de meeste feesten één thema kiezen heeft het SGAP voor twee succesformules gekozen die er een groot feest van moeten maken in De Koe.

In de Vlaamse Schuur kunt u genieten van Somertijd On Tour met Rob van Someren, DJ Sven en Juri Verstappen, zij komen het feest eens grondig op zijn kop zetten. Tijdens deze show draaien Rob, Sven en Juri de grootste hits en de lekkerste classics. Natuurlijk komen ook de moppen, limericks en de 'Wist jij...?'s' voorbij! Nog nooit stond u zo dichtbij een radio DJ.

Gelijktijdig vind in de Rabozaal het feest verzorgd door De Après Ski Hut On Tour plaats. De Rabozaal zal door een uitgebreid decor, een perfecte licht- en geluidsinstallatie omgebouwd zijn tot een gezellige Skihut. In de Koe Après Skihut laat de DJ het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute superhits. Tussendoor warmt de Après Skihut-zanger de zaal op met feestelijke meezingers, samen met de Heidi meisjes. Daarnaast zullen nog 2 artiestenduo’s helemaal in stijl er een geweldig feest van maken. De aftrap zal gegeven worden door de Dikdakkers (bekend van de carnavalshit 2009, cowboys en indianen maar ook het Hoppelpaard en het vliegerlied). Verder komen uit het Après ski paleis, Hinterglemm (Oostenrijk) speciaal over de Lawineboys (makers o.a.: Over 100 jaar, In de blote kont, Wat zullen we Drinken? En als we gaan)

Voor deze avond, 24 oktober zijn entreekaarten te koop voor € 15,00 en te reserveren via info @ sgap.nl of telefonisch via het secretariaat van het SGAP 0625 075664 (na 17:00 uur).

Zondag 25 oktober
Deze laatste dag van het jubileumweekend staat in het teken van de gebruikers van de Koe. Nagenoeg alle vereniging die in de Koe thuis zijn laten op deze zondag hun kunsten zien. De band 2swing4u, koren als BSUR, NJOY en the Sound of Voices, dansgroep Jump, Cecilia en natuurlijk BB de Bielopers en Aogse Bluf zijn deze middag te bewonderen.

Een dag waarop alle vaste gebruikers zich aan de Princenhaagse bevolking tonen heeft in het verleden al vaker plaatsgevonden en waren altijd een succes. De vraag vanuit het SGAP aan de verenigingen om mee te doen werd dan ook snel bevestigd met het antwoord: wij doen mee. Deze dag start om 13.30 uur en de afsluiting is laat in de middag waarbij alle deelnemende groeperingen gezamenlijk afsluiten in de Rabozaal. Er is een vrije inloop.

Koeparty
Na het jubileumweekend gaan we even rusten maar al snel opmaken voor de vijfde Koeparty. Deze is dit jaar op zaterdag 12 december. Dit jaar treden op: de Crazy Brothers, Moniek Smit, Denans, Koos Alberts en Mulder en Mulder. De muziek wordt deze avond verzorgd door de Brabant Party Roadshow.

De laatste kaarten voor dit feest zijn te reserveren via info @ sgap.nl. Koopt u ook een kaart voor het jubileumfeest erbij dan krijgt u korting. De combikaarten voor het Jubileumfeest en Koeparty kosten € 30,00. Losse kaarten voor De Koeparty zijn € 17,50.

Het bestuur van SGAP hoopt iedereen te zien in de jubilerende Koe!

Overige nieuwsberichten