Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Easystreet, het woonproject in Princenhage voor starters
Met een speciale verkoopavond in loungesfeer start 22 oktober a.s. de verkoop van de nieuwbouw koopappartementen Easy Street. De avond is van 19.00 tot 22.00 uur. Easy Street is een nieuwbouwproject dat HEJA Projectontwikkeling samen met Singelveste AlleeWonen ontwikkelt op de hoek van de Tuinzigtlaan en Ettensebaan in Princenhage. Het project bestaat uit 246 koopappartementen en is vooral bedoeld voor starters en singles.

<--Vanaf 139.000 euro



Het speciale van dit project is dat het samen met een blok studentenappartementen een campusuitstraling krijgt. Op het binnenterrein komt een lounge deck bestemd voor ontmoeting en ontspanning. Easy Street: de meest relaxte straat van Princenhage. De verkoopprijzen van de appartementen zijn zeer aantrekkelijk. Vanaf 139.000 Euro kun je al eigenaar zijn van een appartement met grote buitenruimte en inclusief parkeerplaats. Bovendien zijn er voor dit project zeer interessante financiële koopconstructies en subsidies mogelijk waarover de makelaars je meer kunnen vertellen.

Ben je ook geinteresseerd in Easy Street? Donderdagavond 22 oktober a.s. is er een speciaal voor jou georganiseerde kick off party aan de Tuinzigtlaan / Ettensebaan. In een tent op de locatie van Easy Street zijn makelaars aanwezig om je in een leuke sfeer meer te vertellen over het plan, de woningen en jouw mogelijkheden. Je kunt ook vooraf je belangstelling kenbaar maken door je aan te melden via www.easystreetbreda.nl. Je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van Easy Street nieuwtjes met een e-nieuwsbrief en je krijgt dan binnenkort een persoonlijke uitnodiging voor de party.

We zien je 22 oktober!

Op de hoek van de Ettensebaan en de Tuinzichtlaan wordt Easy Street ontwikkeld: een uniek gebouw met bijzondere startersappartementen. Het staat centraal op een groene campus, waar verderop ook studenten wonen. Dat betekent dus een prima sfeertje op straat, met loungeplekken en een voetbalveldje. Op de campus komen ook handige voorzieningen, zoals een afhaalrestaurantje en een fitness centrum. Iedereen komt thuis in Easy Street, your own way of life.
De appartementen in Easy Street bevinden zich in vier gebouwen, die als een vierkant staan opgesteld. Er is één gebouw met twaalf verdiepingen (aan de Ettensebaan), de andere drie tellen zes verdiepingen. Je kunt kiezen uit drie typen appartementen (aan de lange zijden, korte zijden en in de hoeken), waarvan twee ook als loft kunnen worden opgeleverd. Daarin zijn alle niet-noodzakelijke muren weggelaten om zelf een alternatieve indeling te creëren.
De appartementen variëren in oppervlakte van circa 61m² tot 85m².

Koopsommen indicatief vanaf €139.000,-

Overige nieuwsberichten