Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Politie vindt verdachte op Haagsemarkt en schiet er op
Naar aanleiding van een steekincident in de nacht van zaterdag op zondag 22 augustus in een woning aan de Van Genkstraat in Etten-Leur is in Princenhage de vermoedelijke verdachte gespot en aangehouden. De man kon pas gepakt worden nadat de politie een waarschuwingsschot had gelost. Bij het steekincident raakte een 22-jarige vrouw ernstig gewond. Ze is met een verwonding in haar borststreek met spoed overgebracht naar een ziekenhuis waar zij operatief behandeld is. Haar toestand is volgens de politie kritiek stabiel. De man werd uiteindelijk in de Rijpstraat in Heuvel aangehouden. Volgens de politie wijst het eerste onderzoek uit dat het vermoedelijk om een relationeel conflict gaat.

Het steekincident vond plaats tegen een uur in een woning in de Van Genkstraat in Etten-Leur. Daar trof de politie het 22-jarige slachtoffer aan. De vrouw had een slagaderlijke bloeding in de borststreek. Agenten verrichtten levensreddende handelingen waarop de vrouw met spoed vervoerd kon worden naar het ziekenhuis Molengracht. Daarop startte de politie direct een zoektocht naar de dader. Agenten troffen de vermoedelijke verdachte aan in Breda. Zij zagen op de Haagsemarkt de man fietsen die volledig aan het opgegeven signalement voldeed.

Bij het zien van de politie vluchtte hij via het voetpad richting de Doelen. De politie loste een waarschuwingsschot om hem tot stoppen te dwingen. De man voldeed daar niet aan en vervolgde zijn weg richting de Dreef. Het lukte de agenten hem in de Rijpstraat in Heuvel te laten stoppen waar hij aangehouden is. In zijn kleding trof de politie een mes aan


Overige nieuwsberichten