Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


The Mahones terug in het Bierreclametheater (24.2.2013)
De Mahones treden op in het Bierreclamemuseum in Princenhage.The Mahones zijn ontstaan op St. Patricks Day 1990 (de belangrijkste Ierse feestdag!), geïnspireerd door Guinness en whisky. En dat zegt gelijk iets over de roots van sommige bandleden en de muzieksoort die ze maken… Door de jaren heen is hun repertoire flink gegroeid en verbreed en bovendien hebben de bandleden al behoorlijk veel cd's op hun naam staan. In het begin presenteerden ze zich nog heftiger dan The Pogues, maar inmiddels zijn ze iets minder onbezonnen geworden. 

De muziek die ze nu brengen varieert van celtic, punky, rocky songs (zoals Flogging Molly) tot rustigere ballads die doen denken aan de stijl van The Waterboys. Er zijn bekende Ierse songs, maar ook veel eigen geschreven materiaal.
In Canada en de rest van het continent hebben The Mahones hun naam gevestigd, maar in Europa en Australië en zelfs Japan heeft de geweldige band hun muzikale reputatie gevestigd. Met bands als Billy Bragg, The Dropkick Murphys, The Buzzcocks, Shane MacGowan and The Popes, The Damned,, Steve Earle, Sinead O'Connor, Flogging Molly en Van Morrison hebben ze het podium gedeeld. De zanger/ gitarist/ songwriter Finny Mc Connell maakt (samen met de 4 bandleden) een onvergetelijk optreden waar! 

Het spectaculaire optreden is op 24 februari rond de klok van 17:00 en we zien wel wanneer ze zin hebben om te stoppen! Kijk ook alvast op hun filmpagina.  De entree is gratis en het bier is lekker fris!

Raise your pints! The Mahones are back with The Black Irish, a brand new album filled with Celtic punk anthems that pack the punk punch their global horde of fans have come to expect, and beg to be played on the loudspeaker at any pub, party or sports arena to get crowds on their feet and revved up for a big night.


Overige nieuwsberichten