Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Informatie over De Dobbelsteen (02-2013)
Dobbelsteen Princenhage

Welkom op de website van De Dobbelsteen!

De gezamenlijke verenigingen en gebruikers van de Dobbelsteen coöperatie UA in de Doelen werken hard aan de aankoop van het oude schoolgebouw, waar vele Princenhagenaars via hun verenigingen onderdak vinden. Zoals bekend stoot de gemeente het gebouw af, maar proberen de organisaties die zich in de coöperatie UA hebben verenigd het gebouw en de exploitatie over te nemen. Het bestuur van de Dobbelsteen coöperatie is nog in overleg met de gemeente Breda. Alle signalen zijn positief, maar de strijd is nog niet beslist. Er moeten nog wel wat puntjes op de i worden gezet. Het bestuur wil het gebouw zo gunstig mogelijk behouden voor onze gemeenschap en dat vergt veel onderhandelingen. Voor de aankoop van het pand is veel geld nodig. Het bestuur overlegt met de bank, maar die wil niet alles financieren. Er moet een aanzienlijk bedrag vanuit de organisatie zelf komen. Als het gebouw is aangekocht wordt de volgende grote uitdaging het beheer en onderhoud. ook daar is veel geld voor nodig. Wij vragen dan ook aan de Princenhaagse Gemeenschap dit grote project te ondersteunen, De Dobbelsteen wordt dan ook echt een pand van onze gemeenschap.

Zodra het gebouw officieel is overgenomen, zullen we alle bewoners, verenigingen en bedrijven in Princenhage informeren. Pas dan gaan we samen verder om het gebouw beter te benutten, op te knappen en er een mooie voorziening van te maken!

De komende weken en maanden zullen we u ook via deze nieuwe website informeren. Wilt u nu al meer informatie, vul dan het contactformulier in. Ondertussen werken we aan deze website, waar straks veel interessante informatie te vinden zal zijn over verhuurmogelijkheden, activiteiten en nog veel meer. Het bestuur en de diverse werkgroepen werken hard aan alle noodzakelijke stappen om van dit gebouw één van de mooiste van Princenhage te maken!

Wordt dus vervolgd! Samen gaat het lukken!! Binnenkort online: de website



Overige nieuwsberichten