Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


BREDA 2030: Het Grote Gesprek op 20 maart 2013 (20.3)
Gebouw F organiseert het Grote Gesprek over de Structuur Visie Breda 2030Inleiding
Gebouw F gaat op woensdag 20 maart a.s. de derde bijeenkomst in het kader van de nieuwe Structuur-visie Breda 2030 organiseren.
De eerste bijeenkomst, een expertmeeting op 22 maart 2012, had als doel om mede de agenda voor de Structuurvisie te bepalen. Tijdens de tweede bijeenkomst, De slag om Breda op 2 oktober 2012, werden drie mogelijke denkmodellen voor de structuurvisie door een kritische jury en publiek tegen het licht gehouden. Een groot deel van het publiek (en ook de gemeenteraad) kozen voor de bestaande, compacte stad als richtinggevende leidraad voor de (ruimtelijke) toekomst van Breda.

Het College heeft inmiddels de Keuzenota Structuurvisie Breda 2030 opgesteld, waarin de, naar hun oordeel, belangrijkste keuzen opgenomen zijn voor Breda. De gemeenteraad heeft ermee ingestemd dat deze nota, na een paar aanpassingen, als basis voor het overleg met de stad en de stakeholders zal dienen.

Die Keuzenota en de daaraan gekoppelde MER-nota zijn raadpleegbaar via de website van de gemeente.  Hier zijn ook alle daaraan ten grondslag liggende stukken te vinden.

Inhoud debatavond
Aanstaande woensdag 20 maart heeft u de laatste kans om daadwerkelijk input te leveren voor de definitieve structuurvisie, waarbij genoemde Keuzenota centraal staat.

Op de debatavond zullen twee gespreksleiders, Marty van de Klundert van Space Value en Lucas Verweij, moderator, in Mezz een aantal rondetafelgesprekken voeren met steeds wisselende gesprekspartners. Het publiek van binnen en buiten de zaal kan hieraan deelnemen, onder andere via Twitterfeed, maar ook door live hun bijdrage te leveren. De avond zal live gestreamd worden zodat het debat ook vanuit huis gevolgd kan worden.

Tijdens de rondetafelgesprekken wordt er een aantal discussiethema's besproken. Om tot een waardevolle invulling voor deze avond te komen, willen wij deze discussiepunten uit uw input halen, waarvoor wij uw medewerking hard nodig hebben!
Wij verzoeken u om, aan de hand van een vragenlijst, uw opmerkingen over de Keuzenota aan ons door te geven, ook als u niet in de gelegenheid bent om naar de debatavond te komen.

De vragen kunt u hier inzien/downloaden. U kunt uw opmerkingen, het liefst uiterlijk maandag 11 maart a.s. doorgeven via info @ gebouwf.nl

Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking en hopen dat u in groten getale hieraan meedoet en op 20 maart naar het Grote Gesprek komt.


LET OP: ANDERE LOCATIE!!!: Het debat vindt plaats in MEZZ, Keizerstraat 101

De toegang is gratis.

inloop: 19.00u
start: 19.30u
borrel: 22.00u
einde: 23.00u

Kijk voor actuele informatie op www.gebouwf.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen via info @ gebouwf.nl

Overige nieuwsberichten