Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Youthalpha (22.9)
 

De Rooms katholieke Parochie en de Protestantse kerk in Prinsenbeek bieden samen vanaf 22 september o.l.v. François Olsthoorn en Joshanne Willems onze eerste Youthalpha aan voor jongeren uit de regio. In Nederland zijn er ongeveer 260 plekken waar de cursus wordt gegeven en in 169 landen over de hele wereld zijn er mensen die deelnemen aan een Alpha cursus.


Youthalpha is een cursus waar je vragen kunt stellen over het leven en over geloof. In 10 weken en een weekend gaan we samen met jou op een relaxte manier op zoek naar de betekenis van het Christelijk geloof voor jouw leven. De cursus is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 15 t/m 20 jaar (ietsje ouder mag ook nog wel). Je hoeft niet gelovig te zijn om deel te kunnen nemen, maar het mag wel, iedereen is welkom!

We beginnen elke bijeenkomst met een gezellige maaltijd. Daarna is er tijd voor gesprek, geen vraag is te gek, samen ontdekken we, je moet niks, de sfeer is vrijblijvend. Wil je weten of dit wat voor je is, kom dan op zondag 22 september naar onze eerste bijeenkomst en probeer het uit. Vanaf 17.45 uur is iedereen van harte welkom op Prinsenboschlaan 33 in Prinsenbeek. Om 18.00 uur starten we met de maaltijd. We verwachten tussen 20.00 en 20.30 uur de bijeenkomst af te sluiten. We vragen je wel even om je van tevoren aan te melden i.v.m. de voorbereiding van de maaltijd. We verheugen ons op je komst! 

Ook als u niet tot de doelgroep van de cursus behoort kunnen uw hulp gebruiken. We willen u vragen om te bidden voor de jeugd die deel gaat nemen en voor de teamleiding. Daarnaast zijn we op zoek naar mensen die een keer een eenvoudige maaltijd voor ons willen bereiden. We starten de groep in een huiskamer, maar we zijn op zoek naar een geschikte, knusse ruimte om de cursus te kunnen geven. Bij een grote groep is dat praktischer. Wie weet er een mooie plek? Tot slot zijn we nog op zoek naar een jonge, enthousiaste teamleider die ons wil helpen de avonden te leiden.

Voor meer informatie of voor aanmelden:
Joshanne Willems, 076 -5496607 of jeugdouderling @ hetkruispunt.org


Je bent van harte welkom!
Het Youthalphateam: François Olsthoorn, Joshanne Willems, Henny Spooren en Evelyn Quaak-Kloet.

Overige nieuwsberichten