Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Veel op TV te zien van het corso-spektakel in Zundert (1.9)
Lokale omroep ROStv Zundert brengt het Corso van Zundert dit jaar live op televisie. Door het Ziggo evenementenkanaal 999 is de uitzending in een groot deel van Nederland te zien op tv en door de livestream over de hele wereld. Omroep MAX zendt van deze beelden een samenvatting uit op de publieke omroep. De TROS besteedt in het programma 1 Vandaag aandacht aan het corso. En Japanse en Oekraïense tv-stations komen opnamen maken.

Voor het eerst is het Zundertse corso live te bekijken via het evenementenkanaal 999 en kanaal 43 van Ziggo. De omroep werkt hiervoor samen met Zuid West TV, de lokale omroep van Bergen op Zoom en Woensdrecht. In de aanloop naar de optocht op zondag wordt u vanaf vrijdagavond 30 augustus alvast opgewarmd voor het corso met beelden van de optocht van 2012 en beelden van de voorbereidingen. Ook maakt u kennis met de weetjes en het laatste nieuws rondom het corso. Op zondag is er natuurlijk de live uitzending, Nagenieten kan nog tot maandagochtend want tot die tijd wordt de uitzending van Corso 2013 herhaald.

Via het digitale pakket van Ziggo kunt u ROStv ontvangen in een groot deel van West-Brabant via kanaal 43 van Ziggo. Als u ROStv niet kunt ontvangen, kunt u kijken via het evenementenkanaal 999 van Ziggo of wereldwijd kijken via internet. De omroep stelt hiervoor meerdere livestreams beschikbaar op de website van ROStv Zundert: www.rostv.nl en de website van het corso: corsozundert.nl

Landelijke tv
1 Vandaag van de TROS besteedt op zaterdag 31 augustus aandacht aan de laatste voorbereidingen van het corso in de tenten. Op vrijdag 6 september is via Omroep MAX een samenvatting van het corso te zien. ROStv Zundert verzorgt voor Omroep MAX de beelden in de televisie uitzending. De uitzending duurt ongeveer 45 minuten en begint om om 17.35 uur.
Internationaal
Ook internationaal is er toegenomen aandacht. ICTV uit Oekraïne komt met een cameraploeg. ICTV (ictv.ua) is commerciële tv en de derde grootste van Oekraïne. Ook de Japanse publiek omroep NHK (www3.nhk.or.jp) komt met een tv-ploeg opnames maken van het corso.

Overige nieuwsberichten