Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Modieuze 50 plus damesmode voor een mooie prijs!


Op zaterdag 26 september organiseert Van der Klooster een modeshow in Princenhof, Princentuin 1, met de nieuwe najaarscollectie. De show begint om 10.00 uur en is gratis te bezoeken. Aansluitend is er een verkoop. 

Vander Klooster Modepresentaties is in 1978 begonnen met het verzorgen van modeshows en damesmode-verkopen voor 50-plussers op locatie. Een complete modedag, met een uitgebreide modeshow in de ochtend en mogelijkheid tot kopen in de middag. Hierbij staan aandacht en tijd voor de klant centraal. Gedurende de afgelopen 36 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste in Nederland in dit segment. Veel 50+ dames zijn op zoek naar eigentijdse, vlotte kleding, die tegelijkertijd wel geschikt en passend is voor als je wat ouder bent. Mode voor ouderen, met een moderne uitstraling. Dat blijkt in de reguliere winkels nog steeds best lastig te vinden. Vandaar dat veel dames door het hele land onze modeshows en damesmode verkopen bezoeken en we tot vaste klanten mogen rekenen!

Sinds februari van dit jaar is daarnaast onze webshop geopend, zodat ook dames die niet in de gelegenheid zijn één van onze modepresentaties te bezoeken, vanuit huis via internet toegang hebben tot onze collectie senioren dameskleding. Op basis van onze ervaring met pasvorm, stoffen en dessins die in de mode zijn én ook geschikt voor 50 plus dames, voeren wij ons eigen Label Esmay Exclusiv. Doordat wij deze kledinglijn zelf laten produceren, kunnen we hiermee een mooie kwaliteit dameskleding aanbieden voor een betaalbare prijs. Tenslotte enkele merken die elk seizoen vast onderdeel uitmaken van onze senioren damesmode collectie: Rabe, Lebek, Wega, Sommermann, Erfo, Leona, R&B.


Overige nieuwsberichten