Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Veel belangstelling voor bijeenkomst wijkraad zuid-west
 

Wethouder van Volkshuisvesting, Sport en volksgezondheid C.Schoenmakers tevens verantwoordelijk voor communicatie met de wijkraden reikte afgelopen maandag onder tropische omstandigheden beconcurreerd door het WK voetbal bij de Wijkraad voor het buitengebied Breda Zuid-West in gemeenschapshuis de Kievitslaar De eerste exemplaren uit van de enquête wijkwaardering welke door de wijkraad zelf in samenwerking met Prisma Brabant is samengesteld. Alle inwoners van 12 jaar en ouder krijgende de komende dagen de enquête overhandigd met het verzoek de 60 vragen te beantwoorden. Deze enquête door burgers voor burgers zal duidelijk moeten maken wat er leeft onder de bewoners en zal kunnen dienen tot het vormen van de visie voor de toekomst binnen deze gemeenschap.

(foto's en tekst: P. Bindels)


  Wethouder van Volkshuisvesting, Sport en volksgezondheid C.Schoenmakers tevens verantwoordelijk voor communicatie met de wijkraden reikte afgelopen maandag onder tropische omstandigheden beconcurreerd door het WK voetbal bij de Wijkraad voor het buitengebied Breda Zuid-West in gemeenschapshuis de Kievitslaar de eerste exemplaren uit van de enquête wijkwaardering welke door de wijkraad zelf in samenwerking met Prisma Brabant is samengesteld. Alle inwoners van 12 jaar en ouder krijgende de komende dagen de enquête overhandigd met het verzoek de 60 vragen te beantwoorden. Deze enquête door burgers voor burgers zal duidelijk moeten maken wat er leeft onder de bewoners en zal kunnen dienen tot het vormen van de visie voor de toekomst binnen deze gemeenschap.
  In zijn toespraak ondersteunde de heer Schoenmakers het initiatief ten zeerste mede gezien dat ook de jeugd er bij betrokken wordt en het belang en inbreng van de burger ook voor de gemeente Breda een steeds grotere invloed gaat krijgen. Hij gaf aan dan ook zeker uitgenodigd te willen worden als de resultaten van deze enquête dit najaar gepresenteerd gaan worden. Waarna hij met het uitreiken van de eerste drie exemplaren de aftrap gaf voor de verspreiding van de 1750 exemplaren door de wijkraadsleden en hun vrijwilligers.

Na de pauze gaf de heer N.Garritsen van Milieuvereniging de Groene Koepel zijn kijk op het concept bestemmingsplan Buitengebied Breda Zuid en informeerde de aanwezige over de monumentale en beeldbepalende bomen en alles wat daar mee samenhangt zoals die momenteel in Breda op een lijst staan.
Voor meer info en ontwikkelingen kijk op de website WWW.wijkraadbredazw.nl.

Overige nieuwsberichten