Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Veel gillende sirenes in Princenhage

De politie hield op zaterdag om 20.50 uur een 22-jarige automobilist uit Roosendaal aan. De man reed over de A58 bij het knooppunt Princeville en slingerde volgens getuigen over de gehele weg. Bij het knooppunt reed de 22-jarige man met zijn voertuig tegen een invoegende auto aan. De auto ging enkele malen over de kop en belandde onderaan het talud. De bestuurder (gegevens onbekend) raakte licht gewond. De auto van de verdachte eindigde tegen de vangrail. Bij aankomst van de politie vertoonde de 22-jarige man tekenen van drugsgebruik. Hij is aangehouden en van hem is door een arts bloed afgenomen voor een bloedproef. De verdachte is ingesloten en verhoord.

Op zondag gebeurde er rond 12.30 uur een ongeval op de A16 bij het knooppunt Princeville. De 20-jarige bestuurster reed richting de A58 en heeft vermoedelijk in de bocht een stuurfout gemaakt. Om te corrigeren heeft de vrouw uit Oosteind teveel tegengestuurd, waardoor de auto over de kop ging. De 20-jarige bijrijdster uit Oosterhout raakte bekneld in de auto. Hiervoor is de traumahelikopter opgeroepen. De vrouw is door de brandweer uit de wagen bevrijd. Ze is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De 20-jarige man die op de achterbank van het voertuig zat liep hoofd- en rugletsel op.

Ook op zondag gebeurde er rond 14.30 uur een ongeval op de A58 in de bocht richting de A16. De 22-jarige bestuurder van een auto was achter het stuur in slaap gevallen. Hij mistte hierdoor de bocht en reed het talud af. De man uit Dusseldorf is met kneuzingen naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de vier inzittenden, een 21-jarige man uit Wuppertal, een 17-jarige vrouw uit Vught, een 38-jarige vrouw uit Vught en een 17-jarige man uit La Louviere zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Drie van hen hebben kneuzingen en snijwonden. Eén van hen hield ook hersenletsel aan de aanrijding over.



Overige nieuwsberichten