Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Zaterdag 25 juni......

 

Beste kinderen,

Nog maar een paar dagen en dan is het weer zo ver. Op zaterdag 25 juni zal in de dorpswei (tuin Dreef 8) weer de jaarlijkse spektakeldag van SKIP plaatsvinden. En dat het een groot spektakel zal gaan worden, staat nu al als een paal boven water. Een luchtkussenpretpark in Princenhage… jij denkt van niet… ECHT WEL… dit moet je meemaken!!!


Het programma dat wij voor jullie hebben, is echt héél spectaculair. Het wordt een spektakeldag met nog meer luchtkussenattracties dan anders en allerlei andere toffe spelletjes. Zo hebben we een supergrote stormbaan, een metershoge racketlift, een groot luchtkussenkasteel met hangbrug, een gigantische klautertoren en een echte airhockeybaan. Dit is nog maar een klein tipje van de sluier. Wil jij zien wat we nog meer voor jullie in petto hebben, kom dan op deze dag naar de dorpswei en laat je trakteren op een supergave spektakeldag.

Als het goed weer is zullen er ook wat waterspelletjes in het programma worden opgenomen. Wat te denken van bijvoorbeeld een opblaasbare tobbedansbaan. We willen je dan ook vragen een handdoek en een schoon shirt mee te nemen. Mocht je dan erg nat worden, dan kun je in ieder geval even wat droge kleren           aantrekken.

De dag zal beginnen om 11.00 uur. We eten op deze dag samen in de dorpswei en om 15.30 kunnen je ouders je weer op komen halen. We willen je daarom vragen om voor deze dag ook een lunchpakket mee te nemen.

Mocht het zo zijn dat je wat meer informatie wil over deze mooie dag, dan kun je natuurlijk altijd bellen met de skip-o-foon, 0651665709.
Bij slecht weer is het verstandig om toch even richting de dorpswei te gaan, want daar kun je dan zien op welke plek deze dag dan toch door zal gaan.

Eén ding is zeker, jongens en meisjes: DIT IS EEN DAG DIE JE ABSOLUUT NIET MAG EN NIET WIL MISSEN. Op zaterdag 25 juni heb je voor één keer de kans om te spelen in een echt Princenhaags pretpark. Zorg dat je er bij bent!!!

Tot ziens, tot S.K.I.P!


Overige nieuwsberichten