Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Persprijs voor de Stichting Vrijmarkt Princenhage......De Vrijmarkt Princenhage steekt ver boven andere soortgelijke evenementen uit. Mensen uit het hele land en van ver over de landsgrenzen drijven er handel en voor de echte Princenhagenaars is er weer een reden om elkaar te ontmoeten, hun curiosa aan de man te brengen en om gezellig bij te kletsen in een gewenst voorjaarszonnetje. Ook in de pers en media komt de Vrijmarkt Princenhage elk jaar weer ruimschoots aan bod. Een goede reden voor het bestuur van Stichting CC ´t Aogje om de Persprijs 2008 toe te kennen aan Stichting Vrijmarkt Princenhage.

Terechte winnaars

De Persprijs wordt door Stichting CC ’t Aogje toegekend aan diegene(n), die ervoor heeft (hebben) gezorgd dat Princenhage op een bijzondere en/of opvallende wijze in de publiciteit heeft gestaan. De Persprijs 2008 is voor: Stichting Vrijmarkt Princenhage.


Dit jaar wordt alweer voor de zeventiende keer de Vrijmarkt Princenhage gehouden. Ieder jaar op de zondag voor Hemelvaart. Een fantastisch evenement dat Princenhage ieder jaar weer op een geweldige manier op de kaart zet. Een ongekend aantal bezoekers van tussen de 25.000 en 30.000 (!) struint de straten af op zoek naar de rommel van nu en het antiek van de toekomst. Honderden standhouders staan al voor dag en dauw te popelen om hun spullen aan de man te brengen. 'Hoe vroeger de dag, hoe beter de handel', wordt er wel eens gezegd. De organisatie met de stuwende krachten Jan Hemmer en Peter Remie is er -ook na het overlijden van mede-initiatiefnemer Martin Stobbelaar die hier zeker genoemd moet worden- in geslaagd om elk jaar weer een fantastisch geslaagd evenement in een gemoedelijke sfeer te laten verlopen. 

Dit jaar valt de vrijmarkt op 27 april a.s.

 Overige nieuwsberichten