Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Het SKIP Kinderweekend is aan de gang! Doe mee!
Op zaterdag 28 en zondag 29 juni organiseert SKIP een groot spektakel, namelijk het bekende kinderweekend! Zorg er maar voor dat je papa en mama niets anders willen gaan doen dit weekend, want dit wordt zo leuk, daar moet je bij zijn!

Zit je in groep 1 t/m 4 dan kun je op zaterdag 28 juni vanaf 11.00 uur naar de Dorpswei (tuin Dreef 8) komen. We bouwen de Dorpswei vol met allemaal spectaculaire spellen, zoals je dat van S.K.I.P. gewend bent. Aan het eind van de middag hebben we een gezellige kinderdisco. We sluiten de middag af met een lekker etentje voor jullie allemaal. Het programma voor jullie duurt tot 18.00 uur. Dan mag je lekker gaan dromen over alle leuke dingen die je gedaan hebt én over al de leuke dingen die je de volgende dag nog gaat doen. Want de volgende dag, zondag 29 juni, gaan we weer gewoon verder met feesten. Je mag dan om 11.00 uur weer naar de dorpswei komen. Na wat korte ochtendgymnastiek, gaan we weer lekker verder met allerlei leuke spelletjes. Als afsluiting hebben we jeugdshow, de show duurt tot 15.30 uur. Dit is dan het einde van het enige echte S.K.I.P.-kinderweekend.

Zit je in groep 5 t/m 8 dan zijn jullie vanaf 15:30 uur van harte welkom in de Dorpswei (tuin Dreef 8). We hebben er alles aan gedaan om voor jullie een spectaculair spelprogramma te maken. Mega grote luchtkussens, spectaculaire attracties, het is echt te veel om op te noemen. ’s Avonds zullen wij zorgen voor het eten en aan het einde van de dag komt er in ieder geval een spetterende disco. Om 22.00 uur kunnen je ouders je komen ophalen en kan je gaan uitrusten voor de volgende dag. Want de volgende dag, zondag 29 juni, gaan we weer gewoon verder met feesten. Je mag dan om 11.00 uur weer naar de Dorpswei komen We zullen de ochtend samen actief gaan beginnen! ’s Middag hebben we een geweldige jeugdshow. Deze show duurt tot 15.30 uur. Dit is dan ook meteen het einde van het enige echte S.K.I.P.-kinderweekend.

Je ziet het: het is echt te gek voor woorden. Je zult echter begrijpen dat we graag willen weten op hoeveel kinderen we mogen rekenen. Voor dit geweldige weekend vragen wij een bijdrage van € 2,00 voor de kosten van het eten en drinken. We hopen dat héél veel kinderen willen meedoen aan dit te gekke knotsgave kinderweekend.

Tot ziens, Tot SKIP!

Overige nieuwsberichten