Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuwjaarsreceptie in De Koe op zondag a.s, 12:00 uur (2009)

Liesbeth Praat is soliste tijdens het concert
De Dorpsraad Princenhage, de Stichting Gemeenschaps Accomodaties Princenhage en de Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage nodigen u uit voor het nieuwjaarsconcert 2009 en de nieuwjaarsreceptie op zondag 4 januari a.s. in sociaal-cultureel centrum De Koe. 

Om 12.00 uur is de opening door het opstaporkest o.l.v. dirigente Chantal Vromans: achtereenvolgens Who did it, Yankee Doodle Doo en Gelukkig Nieuwjaar. Daarna gaat Chantal verder met de gevorderde leerlingen van het opleidingsorkest. Zij spelen Speed, Au en Calypso, Rosanne en Mazzeltov. Dan het optreden van het groot orkest o.l.v. Geert Schrijvers met een verrassend programma. Geopend wordt met de Ouverture Giovanna d'Arco en er is een selectie uit Les Misérables. Verder heeft Cecilia zich ditmaal verzekerd van de medewerking van Liesbeth Praat op viool tijdens een wonderschone uitvoering van de Danse Macabre. De verrassing geldt natuurlijk niet voor het traditioneel afsluitende nummer, want dat is de Radetzki mars. Na afloop van het concert krijgen musici en publiek een borrel aangeboden om samen te klinken op het nieuwe jaar en zullen Tante Sjaan en haar neefje Chistiaan de gebeurtenissen in 't Aogje van 2008 becommentariëren. Mis ze niet!

De traditionele nieuwjaarsreceptie van Princenhage in De Koe, zondag 4 januari vanaf 12 uur is een muzikaal feest en een gezellig samenzijn in de Vlaamse schuur dat elk jaar afgesloten wordt met een toespraak van Tante Sjaan (Veerle de Kroon) met haar neefje Christiaan (Boudewijn Schoenmakers) waarin de belangrijkste gebeurtenissen in 't Aogje van het afgelopen jaar op kritische maar vooral komische manier onder de loupe worden genomen.

De officiële uitnodiging voor alle Princenhagenaars, oud-Princenhagenaars en eenieder die Princenhage een warm hart toedraagt vindt u hierboven maar mis dus zeker niet dit hoogtepunt aan het eind in de Vlaamse schuur!


Overige nieuwsberichten