Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuwe Heilaarstraat weer op de schop
De vakantie is voorbij en de Gemeente gaat weer aan de slag. Vanaf 29 augustus gaat de Nieuwe Heilaarstraat op de schop gedurende een periode van 5 weken. Lees het in het volgende Breda Bericht: 

Breda, 15 augustus 2005

Asfalteren wegdek Nieuwe Heilaarstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten start de gemeente op maandag 29 augustus met het gedeeltelijk vervangen van het asfalt in de Nieuwe Heilaarstraat in het deel tussen de Pastoor van Spaandonkstraat tot de Schuurkerkstraat.
De werkzaamheden duren ongeveer vijf weken en ze worden in fases uitgevoerd om de bereikbaarheid te bevorderen. Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden.

Wat gaat er gebeuren
Op maandag 29 augustus verwijderen we de asfaltverharding met behulp van een freesmachine. Daarna wordt de onderbaan van de asfaltverharding hersteld. Deze werkzaamheden duren vier dagen. Hierna wordt de Nieuwe Heilaarstraat van de Heilaarstraat tot de Schuurkerkstraat weer opengesteld voor het doorgaande verkeer. De Nieuwe Heilaarstraat blijft afgesloten van de Pastoor van Spaandonkstraat tot de Heilaarstraat
Daarna starten de werkzaamheden in verband met de 50-kiJometerzone in de Nieuwe Heiaarstraat tussen de Pastoor van Spaandonkstraat en de Heilaarstraat. De rijweg wordt versmald en er wordt gelijktijdig een drempel aangebracht. Deze werkzaamheden duren ongeveer vier weken gedurende de hele maand september.

Fase 3
Tenslotte brengen we op de Nieuwe Heilaarstraat vanaf de Pastoor van Spaandonkstraat tot de Schuurkerkstraat een nieuwe asfaltdeklaag aan. Daarna brengen we de belijning weer terug aan. Om al deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren is dit deel van de Nieuwe Heilaarstraat weer voor vier dagen afgesloten.

De gemeente vraagt uw medewerking.
Het is helaas onvermijdelijk dat u hinder zult ondervinden van het werk. Wij vragen hiervoor uw begrip. Als u in het bezit bent van een auto, vragen wij u die op deze dagen niet in de Nieuwe Heilaarstraat in het deel tussen de Pastoor van Spaandonkstraat en de Schuurkerkstraat te parkeren. Hiermee voorkomt u beschadiging van uw auto (teerspatten) en vertraging van de werkzaamheden. U wordt verzocht huisvuil en eventueel grofvuil aan te bieden op een plaats die bereikbaar is voor de vuilniswagen.

Informatie
Voor nadere inlichtingen of reacties kunt u contact opnemen met de heer J. van den Ouweland van de dienst Stadsbeheer, Postbus 3100. 4800 DC Breda. Hij is tussen 8.00 en 8.30 uur en van 16.00 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (076) 529 93 60.

Meldpunt
Met vragen-en meldingen over andere zaken die de gemeente regelt kunt u terecht bij het Meldpunt. Het Meldpunt is op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur te bereiken onder nummer (076) 529 48 00.
Correspondentieadres: Postbus 3106, 4800 DC Breda

Stadskantoor: Claudius Prinsenlaan 10,
Telefoon (076) 529 40 00,
E-mail: gemeentebreda @ breda.nl

Overige nieuwsberichten