Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


SGAP presenteert De Crazy Brothers & Kees van het levenslied (1-2)
 

Na een jarenlange wens van Kees Clerx (midden op de foto), de sympathieke beheerder van De Koe én een begenadigd zanger, om een cd op te nemen met De Crazy Brothers is het er eindelijk van gekomen. 

Kees wilde een cover opnemen die hij eerder in 1983 met zijn goede vriend Fer de Meulder heeft uitgebracht op een singeltje. 

Nu is het zover dat hij dit samen met de zonen van Fer, Marco en Rudi, heeft uitgebracht! Deze cd-single zal gepresenteerd worden op zondag 1 februari.

Locatie: Gemeenschapshuis De Koe
Ambachtenlaan 1 
Princenhage
 
Zaal open om;14.00 uur
Toegang vrij.

De Crazy Brothers bestaat uit Marco de Meulder & Rudie de Meulder beide geboren en getogen in Breda. Beide jongens komen uit een horeca familie. Vader Fer de Meulder en moeder Netty de Meulder hadden een café. Daar kregen ze het feest gevoel en muziek gevoel in de schoot geworpen. Fer de Meulder deed buiten het bier tappen ook zingen, eerst playback met een imitatie van Vader Abraham en zijn zeven zonen.

Later ging hij ook singeltjes (plaatjes) maken met zijn vaste maat Kees Clerx, daar is voor Marco en Rudie de liefde voor het zingen ontstaan. Na dit allemaal meegemaakt te hebben ging Marco meedoen aan het Blèrfést te Breda.
Na diverse pogingen om te winnen heeft hij in 2005 het Blèrfést gewonnen met Carnavals kapel de Droelen en het nummer "Ik denk wellus", wat op cd in twee versies is uitgebracht (de originele en een house versie). Ondertussen is hij een eigen drive – in show begonnen met de naam "De m&m drive-in show". Daar is Rudie als vaste draaipartner uitgekomen, echte broederliefde. Tijdens menig feest werd er samen gezongen. En werd gezegd daar heb je de gekke broers weer. Na een aantal jaren draaien is Marco jl. gestopt.

Dit was voor Rudie aanleiding om het over te nemen en verder te gaan onder de naam de New m&m (New m&m entertainment). Daar ging Rudie ook weer verder met zingen, wat heeft geresulteerd in een eigen cd-single die in april 2005 uitkwam met de titel "jij bent een hele mooie vrouw". Op die middag is voor Marco weer de liefde voor het zingen ontstaan. Samen hebben ze op het podium weer diverse nummers samen gezongen wat erg goed beviel. Johan Henze van VNC-music en kastelein Denans uit Prinsenbeek waren daar aanwezig en zeiden dat De Crazy Brothers samen weer eens wat moesten gaan doen. Zo gezegd zo gedaan. Zo is de single-cd ontstaan van "De Crazy Brothers" met de titel: "Zijn het die mooie blauwe ogen van jou". Deze cd is uitgebracht op 20 januari 2006. 
(Bron: Radio Oranje)

Overige nieuwsberichten