Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Zaterdag: Kennisquiz van SKIP

Na het succes van vorig jaar, heeft S.K.I.P. ook dit jaar de kinderen van groep 8 uitgedaagd deel te nemen aan de kennisquiz. Op zaterdagavond 21 maart mogen de kinderen laten zien, wat ze allemaal in hun mars hebben. In teams van drie kinderen zal er gestreden worden om drie prestigieuze prijzen.

Toch zal het niet louter aankomen op kennis. Tijdens de quiz wordt ook een beroep gedaan op het inzicht en de creativiteit van de kinderen. Al in de middag worden de kinderen in De Koe verwacht voor het ophalen van hun startopdracht. Een uitdagende opdracht die inspeelt op de actualiteit! De mascotte die de kinderen gaan maken zal tevens als joker dienen tijdens de kennisquiz. En verder is aan deze startopdracht een aardige prijs verbonden. 


Op de avond zelf zal er op het scherpst van de snede gestreden worden door de kinderen. De teams worden geconfronteerd met vragen uit allerhande categorieën. Ze krijgen o.a. vragen over geschiedenis, muziek, actualiteit en Princenhage. Dit alles zal aanvankelijk gebeuren in teamverband. Pas in een later stadium gaan de kinderen individueel verder.

Uiteraard zijn er voor de grootste bollebozen van Princenhage prachtige prijzen. S.K.I.P. heeft gekozen voor een zinvolle prijs die aansluit bij hun komende jaren op het voortgezet onderwijs. De winnaar van de quiz gaat naar huis met een prijs t.w.v. € 100,-. Daarnaast zijn de tweede en derde prijs goed voor € 40,- en € 20,-.

Natuurlijk zijn deze avond ouders, familie en kennissen van de deelnemende kinderen aanwezig om ze aan te moedigen. Maar ook de neutrale toeschouwer is erg welkom deze avond. De kennisquiz start zaterdag 21 maart om 19:00 uur. De deuren van De Koe gaan om 18:45 open. De prijsuitreiking staat gepland rond 22:00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SKIP-o-foon 06-51665709 of via mail skipprincenhage @ hotmail.com.

Tot zaterdag, tot S.K.I.P.

Overige nieuwsberichten