Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Drukke dagen voor het Princenhages Mannenkoor

Het Princenhages Mannenkoor met pianiste Marlous Nypels voor het Stadhuis

De komende dagen zijn voor het bijna honderdjarige mannenkoor bijzonder te noemen. Bijzonder omdat in de komende dagen nogal wat zaken op het programma staan. Zo is daar eerst, komende zondag 26 april, de bekende en drukbezochte rommelmarkt in de Koe in Princenhage. De tweede activiteit in deze week van feesten en herdenkingen is de ontvangst ten stadhuize door burgemeester van der Velden van de bevriende koren uit Horhausen, de  MGV Horhausen met ruim 70 leden op 30 april 2009. Juist op deze Koninginnedag omdat op deze dag ook de decorandi van dit jaar op het zelfde tijdstip ten stadhuize zijn uitgenodigd. Nadat deze gedecoreerden het glas hebben geheven met de burgemeester, zullen zij als extra toegift een aubade ontvangen van de gezamenlijke koren uit Duitsland en het Princenhage’s Mannenkoor. De aubade op deze dag mag werkelijk uniek genoemd worden, daar nog nooit eerder koren uit Duitsland en een Nederlands mannenkoor als het Princenhage’s Mannenkoor een dergelijke zanghulde hebben uitgevoerd. Bij goed weer zullen de koren voor het bordes van het stadhuis de feestelingen toezingen, bij slecht weer zal het worden verplaatst naar de hal van het stadhuis. 

Na de hulde wordt aan de Duitse koren nog een persoonlijke ontvangst aangeboden door de burgemeester, wat ook voor deze Duitse gasten een onvergetelijk moment zal zijn in hun drie dagen durende verblijf in onze stad en omgeving. 

Op zaterdag 2 mei zal de MGV Horhausen samen met het Princenhage’s Mannenkoor (de gastheren) in zaal de Drie Linden in Prinsenbeek vanaf 20.00 uur tot 10.30 uur een concert verzorgen met een bijzonder aangenaam repertoire. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal in Prinsenbeek. De zaal is open vanaf 19.30 uur; de toegang voor dit bijzondere concert
bedraagt  8 euro. 

Op zondagmorgen 3 mei zullen de Duitse koren samen met leden van het Princenhage’s Mannenkoor de H.Mis om 11.00 uur in de Basiliek van Oudenbosch verzorgen. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd. Voor inlichtingen over alle activiteiten kunt u contact opnemen met de secretaris van het Princenhage’s Mannenkoor, tel 5012246.


Overige nieuwsberichten